Festivalnyt

Copenhell risikerer at lukke

Den københavnske metalfestival Copenhell kan på sigt blive nødt til at lukke. Eller i hvert fald finde et andet sted at være. Festivalpladsen på Refshaleøen står til at blive inddraget til fordel for boligbyggeri.

Man fristes til at sige, det går ad Helvede til for Copenhell. Ironisk, eftersom det er en af landets mest succesrige og populære festivaler. Så slemt står det dog slet ikke til endnu, men på længere sigt risikerer Copenhell at lukke, eller i hvert fald finde et andet sted at være.

65% af området ejes af fire pensionskasser under navnet Refshaleøens Ejendomsselskab, og de har udset området til boligbyggeri, hvilket ikke går særlig godt i spænd med en metalfestival. De øvrige 35% af området ejes af kommunen og staten.
Planerne er endnu kun på tegnebrættet, men det forventes at byggeriet går i gang i 2025 eller 2026.

Foto: Google Maps

Lignende artikler

Back to top button