FestivalnytLine-up

Seks nye tilføjet til SPOT 2023s lineup

Vi er under fire måneder fra SPOT 2023, og i dag har man så sat seks nye navne på plakaten, som vil pryde scenerne til maj.

Vi er under fire måneder fra SPOT 2023, og det nye år er stadig friskt og fyldt med muligheder. Det fejrer vi med seks nye navne, der vil pryde scenerne til maj. Vi har sammensat en pulje af skønne acts, som vi glæder os til at præsentere som en del af lineuppet, og som I kan glæde jer til at opleve.

Den anerkendte komponist, pianist, multiinstrumentalist og lydtroldmand Henrik Lindstrand slår sig sammen med altid dygtige Who Killed Bambi, og sammen vil de fremføre dele af Lindstrands kommende album ‘Klangland’. Ungdommen, rastløsheden, stilheden og ikke mindst drømmene vil blive manifesteret på scenen af KALASET, mens vi får et folk-inspireret indslag fra vinderen af ‘Årets Helge 2022’ Kristian Bach.

Anders SG er for mange kendt som ham med tamburinen, men til SPOT kan I glæde jer til at opleve hans dansksprogede soloprojekt folde sig ud. Altid dygtige Fallulah medbringer sine genreflydende numre, hvor vi både kan forvente smukke klange og punket energi. Sidst men ikke mindst har vi denne rundes norske indslag i form af talentfulde Beharie, der med sin indie/soul-lyd er blevet beskrevet som et kærlighedsbarn mellem Leon Bridges, Michael Kiwanuka og John Legend.

 

Fra nu af begynder vi lige så stille at sende mere og mere musik i retning af jer, så hold øje med vores platforme for at se, hvordan lineuppet former sig. Vi garanterer en musikalsk fest af blandede genre og udtryk.

Lignende artikler

Back to top button