FestivalnytLine-up

Tre stærke navne til Nibe Festival 2023

Benjamin Hav & Familien, Saveus, og Hjalmer er alle blevet tilføjet plakaten til Nibe Festival 2023.

Det er fingeren på pulsen, højaktualitet og stor Nibe-popularitet, der præger dagens tre offentliggjorte navne til Nibe Festival, som afvikles om under et halvt år i Skalskoven.

Benjamin Hav & Familien – et af landets bedste livenavne, arenasmasheren Saveus, og verdens bedste Hjalmer tager til Nibe i dagene 28. juni – 1. juli 2023.

 

Benjamin Hav & Familien

Lige dele imponerende talent, særegenhed og gennemført underholdende. Vel den bedste måde at beskrive Benjamin Hav & Familien på.

November-koncerten i AKKC var en magtpræstation og et jordskred af en koncert, som gav de vildeste anmeldelser.

Heldigvis er den underholdende og overbevisende ”familie” tilbage i Nibe torsdag d. 29. juni med deres fantastiske sceneshow.

I lørdags var Benjamin Hav & Familien på scenen som afslutning til det store DR show Sport 2022, Saveus også var at finde til showet. Se i toppen et galleri fra deres optræden i lørdags.

 

Saveus

Er efterhånden blevet en magtfaktor på den danske musikscene. Fylder de store arenaer, har væltet Orange hos ”storebror” i Roskilde og tonser ud i æteren med det ene mageløse hit efter det andet.

Saveus er der, og vil være der fremadrettet. Også i Nibe, når Saveus lørdag d. 1. juli spiller på Stor Scene.

 

Hjalmer

Spillede Nibe i 2019, inden verden gik af lave. Nu er Hjalmer så tilbage i Skalskoven. Og det er en opdateret og endnu mere populær Hjalmer, som kan opleves til sommer.

Hjalmer er bare endnu et godt eksempel på et meget succesfyldt generationsskifte på den danske musikscene. Udsolgte koncerter og hits som ”Istedgade (Uhh)”, ”Dig Og Mig”, ”Hvis Du Går” og ”Folk Som Os” dokumenterer det så klart og tydeligt.

 

Følgende navne er pt. offentliggjort:

OneRepublic (30. juni)
Lukas Graham (28. juni)
The Minds Of 99 (29. Juni)
Tobias Rahim (30. juni)
L.O.C. (28. juni)
Saveus (1. juli)
Benjamin Hav & Familien (29. juni)
Hjalmer
Oh Land
Hugorm
PRISMA

Link til line-up: https://nibefestival.dk/musik/line-up/

Lignende artikler

Back to top button