Koncerter

K-pop superstjernerne ATEEZ i Royal Arena

K-pop superstjernerne ATEEZ spiller deres eneste Skandinaviske koncert i København næste år

ATEEZ debuterede i 2018 med Treasure EP.1.: All to Zero, og har siden da udgivet 15 udspil – senest THE WORLD EP.PARADIGM, der udkom i går. Gruppen har medvirket i egne realityshows og vundet et hav af priser i hjemlandet – og ligeledes en MTV Europe Music Award for ”Best Korean Act” i 2021.

Navnet ATEEZ var oprindeligt kort for ”ATEEnagerZ”, som betyder ”everything teenagers need from A to Z”, men siden det hele startede for få år siden, har gruppen, sammen med deres fans, (ATINY) udviklet sig til at blive ”everything you need from A to Z”.

Gruppen, som udgøres af de otte medlemmer Hongjoong, Seonghwa, Yunho, Yeosang, San, Mingi, Wooyoung og Jongho, har i skrivende stund opnået over 650 millioner streams blot på Spotify, og de har floreret på Billboard med deres seneste udgivelser.

ATEEZ er kendt for deres unikke performance, der kombinerer runway æstetik med mørke toner af hiphop, elektroniske trap mix og bestseller storytelling, der taler til deres generation. Tidligt i karrieren etablerede oktetten sig som en top artist på verdenskortet, og har allerede skrevet sig ind i K-pop historien med svimlende streamingstal og udsolgte koncerter i de største arenaer på tværs af kloden.

Til marts er det endelig Danmarks tur, hvor de spiller deres eneste koncert i Skandinavien, når de indtager Royal Arena.

ATEEZ WORLD TOUR -THE FELLOWSHIP: BREAK THE WALL
LØRDAG 4. MARTS 2023
ROYAL ARENA, KØBENHAVN
BILLETSALGET STARTER FREDAG 9. DECEMBER KL.10
BILLETPRISER FRA: 545,- + GEBYR
BILLETSALG: TICKETMASTER.DK / ALLTHINGSLIVE.DK

Lignende artikler

Back to top button