KoncerterLine-up

Programmet til Skovrock i Aalborg er klar

Nu starter forsalget af 35.000 billetter til Skovrock næste sommer i Skovdalen i Aalborg.

Nu kan alle godt begynde at glæde sig til næste sommer og til Skovrock i Skovdalen i Aalborg.

En lang række af de største danske navne er klar til at fylde Skovdalen med stemning og hits Skovrock debuter og populære gensyn:

DAD, Dizzy Mizz Lizzy, Rasmus Seebach, Jung, Drew Sycamore, Gill, Ude Af Kontrol, Jonah Blacksmith, Rasmus Walter,  Queen Machine og Lars Lilholt Band.

Ikke mindre end 20.000 købte billetter til Skovrock i sommer.

Så Skovrock hæver tilbudet til ikke mindre end 35.000 billetter til næste sommer.

Velkommen til en fantastisk sommer i Skovdalen.

 

Programmet ser således ud:

 • Lørdag 17. Juni kl. 20: dobbeltkoncert med GILLI og UDE AF KONTROL
  Forsalg kun 295 kr incl. Gebyr!
 • Lørdag 24. Juni kl. 20: dobbeltkoncert med DAD og DIZZY MIZZ LIZZY
  Forsalg kun 395 kr incl. Gebyr!
 • Lørdag 5. Aug. kl. 20: LARS LILHOLT BAND
  Forsalg kun 295 kr incl. Gebyr! – koncerten er også med i Skovrock Pakken
 • Fredag 11. Aug. kl. 20: dobbeltkoncert med JUNG og DREW SYCAMORE
  Forsalg kun 295 kr incl. Gebyr!
 • Lørdag 12. Aug. kl. 20: QUEEN MACHINE
  Forsalg kun 295 kr incl. Gebyr! – koncerten er også med i Skovrock Pakken
 • Lørdag 19. Aug. kl. 20: dobbeltkoncert med JONAH BLACKSMITH og RASMUS WALTER
  Forsalg kun 295 kr incl. Gebyr! – koncerten er også med i Skovrock Pakken
 • Lørdag 2. Sep. kl. 20: RASMUS SEEBACH
  Forsalg kun 295 kr incl. Gebyr! – koncerten er også med i Skovrock Pakken

Skovrock Pakken 2023
4 koncerter til 1/2 pris
4 af Skovrock koncerterne er også med i Skovrock Pakken 2023: Lilholt, Queen Machine, Jonah Blacksmith og Rasmus Seebach

Skovrock Pakken koster kun 595 kr incl. Gebyr , og sælges kun i perioden indtil 1. Feb.

 

 1. Juni – Fest i Skovdalen med Gilli og Ude Af Kontrol

Gilli aka Kian Rosenberg Larsson er én af sin generations største sangskrivere, og han har i højeste grad været med til at definere en helt ny lyd med sine melankolske melodier og stærke omkvæd
Med en genkendelig vokal, eminent evne til at blande sprog, kulturer og ikke mindst tale til og for gaden, har han slået sit navn fast med syvtommersøm siden den kommercielle debut i 2011. Gilli er en multicertificeret og prisvindende artist, som bla. er hædret med ikke mindre end 3 DMA’er i 2017. Gilli står bag en række nyklassikere som ‘C’est La Vie’, ‘Langsom’, ‘Rica’, ‘Tidligt Op’ og ‘Helwa’. Siden han nærmest i bogstaveligeste forstand væltede Karolinelund for to år siden, har han stået øverst på ønskelisten til Skovdalen.

Nogle der heller ikke har holdt sig tilbage når det gælder om at skabe en fest er Ude Af Kontrol.

Englando, Balken og Munken har i et halvt årti skabt en bølge af hits og opnået mere end 260.000.000 (!) streams, alene på Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet
På trods af meget begrænset kommerciel support har Ude Af Kontrol formået at vokse sig til et af de største artister herhjemme, både målt på antal af streams samt tilslutningen til deres koncerter.

Det bliver stort, det bliver vildt og godt når Gilli og Ude Af Kontrol samme aften spiller i Skovdalen

 1. Juni – 2 af Danmarks største rock band D-A-D og Dizzy Mizz Lizzy besøger Skovdalen

D-A-D de danske rock-ikoner gør det, de er allerbedst til. at levere rå, uforfalsket rockmusik og et sceneshow, der går lige i både hjerte og sjæl hos publikum. Sidst de var i Aalborg var på Skråen med et siddende publikum grundet corona restriktioner. D-A-D leverede en intim og høj energisk koncert selvom de var nødt til at skrue ned for energien. Til sommer kan de igen skrue helt op og for alvor fyre kanonen af igen, og her bliver det D-A-D uden svinkeærinder! Publikum kan glæde sig til at høre en stribe af populære hits – ørefigen på ørefigen!.

Dizzy Mizz Lizzy kommer med store hits som “Silverflame”, “Love Is a Loser’s Game”, “Glory”, “11:07 Pm”, “Waterline” og “Rotator”.
Historien om Dizzy Mizz Lizzy er en af de mere fantastiske i den danske rocks krøllede annaler. Da trioen i 1993 for første gang turnerede var det som nykårede vindere af DM i Rock, og sidenhen er de blevet folkeeje.

Begge bands har tidligere spillet i Skovdalen og nu er de tilbage samme aften – en konge aften i Skovdalen.

 1. Aug. – dobbelt koncert med Jung og Drew Sycamore

Der venter Skovdalen et stort show med en byge af hits, når Skovrock byder på 2 nye funklende stjerner der allerede har masser af hits og masser af udsolgte koncerter bag sig.

Drew Sycamore
De seneste to år har Drew Sycamore etableret sig som én af dansk musik helt store popidoler. Med gedigne hits som ’45 Fahrenheit Girl’, ’Take It Back’, ‘I Wanna Be Dancing’, ‘Perfect Disaster’ og ‘Let Me Love You’ har hun spillet sig helt op i superligaen. Det er blevet til flere priser ved Danish Music Awards, og i 2021 vandt Drew Sycamore P3 Prisen.

Men tiden har ikke stået stille for powerpop-kunstneren, der allerede nu barsler med nye landeplager. Drew Sycamore er aktuel med singlerne ’Madonna’ og ’Electric Motion’, der begge har fået massiv airplay på de danske radiokanaler. Sidstnævnte lå #1 på airplay-listen seks uger over sommeren 2022.

Flere singler er på vej og i foråret 2023 udgiver Drew sit tredje album ’Masculina’. Så når hun rammer festivalerne næste sommer, så er det med endnu flere nye hits og et endnu større show.

Jung
Med deres fængende melodier og velskrevne tekster er ’jung’ kendt for energiske liveoptrædener der samler publikum til fest og fællessang.

’jung’ har på rekordtid taget Danmark med storm. Siden deres debut i juni 2019 har de udgivet to anmelderroste album og deres hits tæller bl.a. ’Blitz, Baby’, ’Hun Kommer Tilbage’, ’Jeg Skal Nok Vente’, ’To Timer I Træk’, ’Forfra Forbundet’ og ’Tur Retur’.

I slutningen af 2021 solgte ’jung’ over 23.000 billetter på deres debut arena-tour, som tog dem forbi Royal Arena, København – Ceres Arena, Århus – Aalborg Hallen, Aalborg og Jyske Bank Arena, Odense.

Lignende artikler

Back to top button