Festivalnyt

Smukfest åbner for billetsalget tirsdag kl. 10.00

Skal du til Smukfest 2023, kan vi kun anbefale, at du er klar tirsdag den 8. november kl. 10.00, for her starter billetsalget af partoutbilletter. Sidst tog det kun 65 minutter, før der var udsolgt.

I morgen tirsdag den 8. november er det blevet tid til at Danmarks Smukkeste Festival eller bare ”Smukfest” sætter gang i billetsalget af partoutbilletter fra kl. 10.00

Hvis alt er som det plejer, så kommer det til at gå stærkt, for sidst Smukfest satte partoutbilletter til salg, tog det kun 65 minutter før alt var udsolgt.

Så hvis du har planer om at skal forbi Bøgeskoven i Skanderborg i uge 31 sommeren 2023, så er det nok en god ide ikke at have for mange aftaler, møder og lægebesøg tirsdag formiddag. Det vil være vores helt klare opfordring, at få det flyttet så billetten kan komme i hus.

Billetsalget starter helt uden at så meget som et navn er sat på plakaten. Smukfest er nemlig noget helt specielt, Bøgeskoven og hele stemning er det der trækker og men ved bare at musikprogrammet er så bredt, at der helt sikkert er noget for enhver smag.

Nu er det store spørgsmål så bare om Smukfest igen sætter rekord på hvor hurtigt man kan melde udsolgt.

Smukfest melder udsolgt på 74 minutter

Se billeder fra SMUKFEST 2022 HER.

Lignende artikler

Back to top button