FestivalnytLine-up

Lukas Graham er det sidste navn til Fyrværkeri Festival 2023

Han skulle have været her i 2020. Han skulle have været her i 2021. Og i 2022 kunne han ikke. MEN NU KOMMER HAN! Lukas Graham er klar til Fyrværkeri Festival 2023

Med dagens offentliggørelse bliver musikprogrammet fuldendt og dermed er det største musikprogram i Fyrværkeri Festivals 12-årige levetid klar til at blive bedømt. Umiddelbart kan det ikke gøres bedre for Danmarks største éndags-festival! 

LUKAS GRAHAM

Han skulle have været her i 2020. Han skulle have været her i 2021. Og i 2022 kunne han ikke. MEN NU KOMMER HAN! Lukas Graham er klar til Fyrværkeri Festival 2023 og sikke en forløsning det bliver, når han langt om længe kan indtage dyrskuepladsen. ”Vi kunne ikke være gladere for, at det lykkedes os at lande en aftale med Lukas Graham til 2023” fortæller festivaldirektør Mikael Andersen og fortsætter ”Både vi og ham skylder én, vi glæder os alle sammen”.

Lukas Graham er fortællingen om et musikalsk kollektiv – om en karismatisk ener fra Christiania i København, der med fængende pop, sjæl og poesi sang sit hjerte ud, gjorde det umulige og tog hele verden med storm!

Rejsen begyndte i 2011, da han første gang fik danskerne til at forelske sig i en hvid tank-top, der siden gjorde sit indtog på alverdens store scener, radiostationer, TV-shows og ikke mindst hitlister. Lukas og bandet har vundet priser i hele verdenen og hans hits har platin-status i intet mindre end 18 forskellige lande!

Med alle de store hits er Lukas Graham blevet en, i særklasse, elsket og folkelig kunstner – et livenavn, der gang på gang har flyttet barren for, hvad der er muligt på dansk grund. ”Lukas Graham er jo i sandhed noget af det største i Danmark lige nu og vi kan jo alle sammen synge med på hans hits, så det kan ikke blive andet end en kæmpe fest, når han rammer Viborg” fortæller festivaldirektøren.

Når anmelderne skriver, at Lukas Grahams musik forandrer liv, så ved man, at der, bag kulissen, er mere på spil end bare streams, guld og grønne skove. For når Lukas Graham går på scenen, handler det netop om at give håb, glæde og trøst. Om at skabe fest, fællesskab og drømme – og med alt det, nye fælles minder på livets lange vej.

8 NAVNE I ALT

Programmet til Fyrværkeri Festival 2023 er nu fuldendt; Nik & Jay, Gilli, Mads Langer, Jada, Phlake, The Minds of 99, Thomas Helmig og Lukas Graham. Det største program i festivalens historie og med en stjerneparade som sjældent er set optræde på én og samme dag. Billetsalget til næste års festival starter lige om lidt, nemlig i morgen fredag den 4. november kl. 10:00 og hvis ikke det fulde program kan overtale dig til at købe billet, ja så ved vi ikke, hvad kan.

Lignende artikler

Back to top button