Festivalnyt

Tange Sø Festival melder alt udsolgt

For første gang kan Tange Sø Festival melde om udsolgt. Lørdag venter et fedt festival program med bla. Thomas Helmig, Gnags, Malurt og Tobias Rahim.

Der er lagt op til en kæmpe fest, på lørdag når Tange Sø Festival igen er tilbage efter næsten tre års pause. For festivalen kan for første gang melde alt udsolgt og dermed kommer ca. 6000 gæster på pladsen når et helt vanvittigt godt program bliver fyret i Ans, mellem Viborg og Aarhus.

-Med 6.000 mennesker på pladsen har vi nået publikumsrekord og udsolgt for første gang siden 2006 da vi startede Tange Sø Festival som den gang hed Tange ø Folkfestival, lyder det fra Peter Baggerman fra Tange Sø Festival.

En meget ”Stor Mand” er nemlig på plakaten, for som Peter Baggerman, så har festivalen nok lavet et skub, ved at booke Tobias Rahim. Han er nemlig lige for tiden den største på alle måder, når det gælder koncerter og streaming afspilninger, med kæmpehits som ”Mucki Bar og ”Stor Mand” er den dansk-kurdisk sanger bare et hit.

Det så man senest på Smukfest i sidst uge,  hvor over 30.000 ville se Tobias Rahim og i Aalborg ved Tall Ship Race, anslår man at over 50.000 havde fundet vej til havnefronten.

Men også på Roskilde og Nibe festival var der rigtig mange der havde valgt at se den dansk-kurdisk sanger med den store charme, her gav det nogle udfordringer, da koncerten blev spillet i et telt, hvor ikke alle kunne komme ind.

Udfordringen er at mange af de koncerter som Tobias Rahim spiller her i sommer, er booket tilbage i 2019, hvor han ikke var slået igennem på den store scene endnu og derfor er han booket til de små scener denne sommer.

Dette er også tilfældet i Tange hvor han spiller på den mindre scene kl. 16.15 lige før Malurt.

Men med en festivalplads, hvor alle kan komme til begge scener skal det nok gå, alt sammen.

Programmet er ud over Tobias Rahim et gensyn med nogle af de største danske navne fra 80’erne og 90’erne, for ud over Malurt, er også Gangs og Thomas Helmig på programmet.

Thomas Helmig på Smukfest 2022. Foto: Mikkel Breinholdt

Netop Thomas Helmig var manden der sidst lukkede for publikum på Stjerne scenen på Smukfest. For da han tilbage i 2019 spillede på den næststørste scene i Skanderborg. Var der mere end 25.000 publikummer foran scene og politiet lukkede for adgang, ligesom de gjorde i år da Tobias Rahim spillede på den samme scene.

I år har har Thomas Helmig så afholdt en stor Arena koncert i Aarhus på et udsolgt Ceres Park og på Smukfest i sidste uge, var der totalt proppet foran den nye Bøgescene, da Thomas Helmig spillede på Smukfest.

Så ja, man har på Tange Sø Festival lavet et program som let kunne have solgt dobbelt så mange billetter, godt gået.

Program:

Kl. 11.30        Modvind
Kl. 12.30        Jung
Kl. 13.50        Fætters
Kl. 14.50        Hardinger Band
Kl. 16.15        Tobias Rahim
Kl. 17.20        Malurt
Kl. 18.40        Hawkeye & Hoe
Kl. 19.30        Thomas Helmig
Kl. 21.00        Hawkeye & Hoe
Kl. 22.00        Gnags
Kl. 23.30        SO 90’s

Til alle jer der skal til Tange Sø Festival, det bliver sol, sommer og i kan godt glæde jer.
Det gør vi…

Både Tobias Rahim og Malurt var også på Skive Festival i 2022 og vi har her en under en lille video hvor begge er med og i kan se hvordan stemning var på en varm juni dag.

Lignende artikler

Back to top button