FestivalnytGalleriKoncertgalleri

Poul Krebs, TV-2, Magtens Korridorer og Fyr & Flamme på Jelling

Se billeder fra Jelling Musikfestival med Poul Krebs, TV-2, Magtens Korridorer og Fyr & Flamme.

Torsdag var det musik fra dengang, der satte sit præg på festivalen.

Poul Krebs har inden denne sæson offentliggjort, at dette bliver han sidste tur rundt til landets festivaler. Derfor var han naturligvis også på programmet i Jelling.

Sammen med sit band fik han Teltscenen til at gynge med de mange syng med hits, han har med i sit bagkatalog. Poul Krebs leverede en skøn og stemningsfyldt koncert.

 

TV-2

Bandet der næsten føles lige så gammel som selve Jellinge stenen, stod på den store scene kort før spisetid. Med det betød ikke at publikum var gået i teltene eller på besøg i burgerbaren, for der var tæt pakket da Steffen Brandt kunne synge sange som ”Blod, Sved og Tårer”, ”Hele Verden fra forstanden” og ”De Første Kærester På Månen”. TV-2 er måske ikke helt de samme som de var engang, men publikum elsker dem og kan synge med på alle de gamle hits.

 

Magtens Korridorer

Næste band på Teltscenen var Magtens Korridorer som med Johan Olsen i front altid giver sig 100%. det var også tilfældet denne torsdag i Jelling. Magtens Korridorer opstod midt i 1990’erne og havde succes som liveband. Så hvis man er til sange som “Lorteparforhold”, ”Pandora” og ”Picnic (På Kastellet)” så gik man ikke forkert på Jelling.

Se de mange billeder i slideren herover.

 

Se også: Duran Duran tog Jelling med storm

 

Fyr & Flamme

Hvis man blander lyden af Laban og Tommy Seebach, tilsætter noget energi og charme i lige dele Jesper og Laurits så har man Fyr & Flamme.

Vi kan kun sige at publikum er vilde med dem og hold nu op en fest de har og giver til alle dem som var mødt op for at se og høre dem. Med hits som “Kamæleon”, ”Menneskeforbruger” og melodigrandprix vinderen ”Øve Os På Hinanden” var der en kæmpe fest i Teltscenen.

 

Se også: Galleri: Se Drew Sycamore på Jelling Musikfestival

 

Foto: Eventfotografi.dk og MG

Lignende artikler

Back to top button