FestivalnytGalleriKoncertgalleri

Duran Duran tog Jelling med storm

Storm var det måske ikke, men det blæste godt i Jelling torsdag. Det forhindrede dog ikke Duran Duran i at give en flot og stemningsfyldt koncert på den store scene kort før midnat. Se billeder fra koncerten her.

Duran Duran viste Jelling, at der stadig er liv i det gamle 80’er band, som med en lang række verdensklasse hits på cv’et, klart må betegnes som et verdensnavn.

Torsdagen på Jelling Musikfestival stod på hit, fra dengang far var ung, og Kim Schumacher var det det “nye sort” i radioen.

For på Jellings store scene var det bands, som havde deres storhedstid for over 30 år siden. Det betyder ikke, at de ikke holder. For det gør de.

Dagen start stod en af Danmarks nye kunstnere Drew Sycamore for. Drew er ikke gammel, hun er ung og total hot.

Drew Sycamore var en, af de mest spillede kunstner på landes radioer i 2021. Derfor vil hun med sit band, være at finde på rigtig mange, at dette års festivaler.
(Vi bringer senere et galleri, fra torsdagen med bla. Drew Sycamore.)

Efter Drew Sycamore tog Steffen Brandt os sammen med TV-2, en tur ned af memory lane, før Malurt gik på scenen med deres genforeningsturné. En turné som blev sat på hold i 2020 efter bare tre koncerter. De gamle rock drenge besluttet dog hurtigt, at Danmark ikke skulle snydes, derfor gennemføres de deres ”Super Live” turné i år 2022.

Det helt store tilløbsstykke var, det engelske super band Duran Duran.

Et band som tilbage i 80’erne havde et utal af hit, nogle af de største var “The Wild Boys”, “Notorious”, “Ordinary World”, men også filmmusikken til selveste Agent 007 og filmen “A View to a Kill” fra 1985.

De var der alle sammen denne aften i Jelling. Alt i alt leverede de gamle drenge fra Birmingham, en fed afslutning på den store scene torsdag aften på Jelling Musik Festival.

Foto: Eventfotografi.dk og MG

Lignende artikler

Back to top button