Line-up

23 nye navne til Smukfest

Der er noget af den helt store danske musik blandt de 23 navne, der er blevet offentliggjort til dette års Smukfest.

Er du til tung metal eller noget lidt blødere? Uanset hvad der er “dit jam”, er Smukfest leveringsdygtig i alsidig musik, og med 23 nye navne, der netop er blevet offentliggjort, er der også mulighed for at finde noget til dig.

Onsdag blev blandt andet Aphyxion, Anne Linnet og Carpark North tilføjet til dette års plakat, sammen med 20 andre musikere, der skal være med til at sikre, at der er musik i bøgeskoven, når august måned melder sin ankomst.

APHYXION
Tung metal, når det er bedst. APHYXION har spillet på Smukfest før, men drengene fra Ribe har også gjort det godt udenfor Skanderborg. Det er blevet til en del koncerter rundt omkring, også i udlandet, men særligt opvarmningstjansen i Parken før Metallica stikker ud.

Tidligere på året kom bandets nye single, Memory Trace, som du altså kan få chancen for at se i skoven til sommer.

Anne Linnet
70’erne og 80’erne var ikke fattige på talentfulde unge kvindelige musikere, men få af dem har haft så megen indflydelse på den danske musikscene som Anne Linnet. Selvom hun har knap 70 år på bagen, og 40 af dem i musikindustrien er der stadig godt gang i repertoiret.

Og mon ikke hun kommer ud til skoven med kufferten fuld af gamle hits?

Carpark North
Det kan godt være, at der er ikke så mange års erfaring hos Carpark North, men det er alligevel 23 år siden, at Lau Højen og resten af bandet tog 2. pladsen til DM i Rock på Musikcaféen i Aarhus. Og sammen har de spillet mange steder rundt om i landet.

De er også hyppige festivalgæster og har spillet på snart sagt alle landets store scener rundt om i Festivaldanmark.

Derudover har Smukfest også offentliggjort CHEFF Records, Daði Freyr, Icekiid, Kato, Lord Siva, Sigurd Barrett, Sister Sledge, Spleen United, Stine Bramsen og The Blue Van.

Samt 10 nye håbefulde kunstnere: Baseløs, Bbybites, Fabräk, Ginne Marker, Greta, Kalaset, Littgloss, Pauline, Pind og Zar Paulo.

Lignende artikler

Back to top button