Line-up

Drew Sycamore kommer også til Nibe

Nibe Festival har i dag annonceret fem nye navne til festivalen. Heriblandt Drew Sycamore og Michael Learns to Rock

Det er et pænt program, Nibe Festival har stablet på benene til sommerens festival. Black Eye Peas, Dizzy Mizz Lizzy, Suspekt og mange flere er allerede på, og tirsdag offentliggjorde festivalen så yderligere fem kunstnere.

Drew Sycamore er måske nok det mest hotte på de danske turnéplaner, og hun gæster også Nibe i slutningen af juni. Derudover kommer der også et par andre nye navne, samt et godt gammel dansk band, der nok skal trække gæster til.

Benjamin Hav og Familien
Den ene halvdel af Benal har haft god fart på karrieren, og Benjamin Hav har ikke ligget på den lade side selvom corona har lagt en dæmper på livemusikken.

Med til dette års Nibe Festival tager han partybandet “Familien” med og lørdag aften kan du opleve hr. Hav give den gas på Blå Scene, når han spiller numre som Musse og Den Dejligste Boy.

Clara
What They Say var debutten for danske Clara, men der var mere end et enkelt hit i den dengang 17-årige musiker, der siden er blevet streamet mere end 75 millioner gange.

Sammen med Phlakes Jonathan Elkjær, har Clara arbejdet på et nyt album, så der er både mulighed for at opleve nyt og gammelt, når Clara går på Stor Scene den 1. juli.

Joyce
Gaffa har kåret debutalbummet fra Joyce Formskifter, som Årets Bedste Album, og når hun kommer til Nibe bliver det med masser af hits fra denne plade og samtidig en masse nyt.

Heriblandt Lev Beskidt, der er det første nummer fra Claras nye album, der udkommer senere på året.

Michael Learns to Rock
Næste år kan gutterne fra Michael Learns to Rock fejre 35 års jubilæum, men først skal de altså lige omkring Nibe Festival. Det betyder god solid dansk pop/rock med hits som That’s Why You Go Away, The Actor og 25 Minutes.

Michael Learns to Rock har bevidst igen og igen, at de sagtens kan holde trit med tiden og udviklingen, og derfor bliver det et sikkert hit, når de indtager Reservatet den 29. juni.

Lignende artikler

Back to top button