Line-up

Line-up nyt fra Wonderfestiwall til 2022

Wonderfestiwall offentliggør Drew Sycamore, Lord Siva og tre andre navne til næste års festival

Wonderfestiwall vender endelig tilbage i 2022 med nye store musikoplevelser på Bornholm. I dag kan festivalen offentliggøre, at man til sommer kan opleve Drew Sycamore, Lord Siva, Lis Sørensen, Blaue Blume og Hugorm på Hammeren.

Dermed rummer plakaten indtil videre Drew Sycamore, Lord Siva, Lis Sørensen, Blaue Blume, Hugorm, D-A-D, Benjamin Hav & Familien, Andreas Odbjerg, Dopha og Goss.

De kan alle opleves i Bornholms smukke natur ved Hammershus’ historiske borgruiner til sommer mellem den 18. – 21. august 2022. Festivalen vil gennem vinteren og foråret offentliggøre mere end 30 kunstnere til Wonderfestiwall 2022.

Den lille festival emmer af idyl og lokal hygge, som især skyldes de mange fraflyttede bornholmere, der troligt vender hjem og støtter op om lokalsamfundet og de gamle venskaber.

Formand Daniel Mühlendorph udtaler:
”Vi er fuldt i gang med at planlægge Wonderfestiwall 2022. Efter to års pause er vi klar til vokseværk og til at holde en uforglemmelig festival på Bornholm. Wonderfestiwall vokser år efter år, og det kan også ses på vores musikprogram, som hvert år når et niveau højere end forrige. Med vores musikprogram og de helt fantastiske oplevelser på Bornholm kan vi bestemt tilbyde en unik festivaloplevelse, der er værd at rejse efter for at opleve.”

Billetsalget er i gang
Wonderfestiwall byder igen til sommer på et ambitiøst musikprogram og dansk hygge i særklasse. De tre festivaldage er unikke i kraft af det alsidige musikprogram og den dragende placering på smukke Nordbornholm, som skaber de perfekte rammer for en helt særlig festivaloplevelse. Det er svært at finde en bedre beliggenhed for en sommerfestival end solskinsøen.

Partout- og endagsbilletter kan købes via Ticketmaster. Gæster fra København og det øvrige Danmark kan købe den fordelagtige pakkerejse-løsning, som sørger for transporten fra Københavns Hovedbanegård til Opalsøen tur/retur, inklusiv partoutbillet til festivalen. Pakkerejsen indeholder alt, hvad festivalgæsterne skal bruge for at komme til og fra festivalen på Bornholm. Pakkerejsen bliver sat til salg i løbet af de kommende måneder.

Drew Sycamore
Hun har manifesteret sig som en af de nye, stærke profiler på den danske musikscene med Take It Back45 Fahrenheit Girl og storhittet I Wanna Be Dancing. Og hendes talent er ganske enkelt ikke til at tage fejl af med nomineringer til både ‘Bedste Nye Navn’, ‘Bedste Nye Live Navn’ samt ‘Årets Nye Navn.’

Drew Sycamore er halvt walisisk/halvt dansk og voksede op i Nordjylland. Her lagde hun ører til historier om Wales og London, som var en stor del af hendes mors og mormors liv. Og det gav benzin til en rejse mod England, et land identisk med mange musikalske drømme, et sted hun også følte sig hjemme, især hjulpet på vej af sin mors historier.

Efter seks år i England vendte hun tilbage til Danmark i 2015. Hun flyttede til København, hvor hun startede sin solokarriere og fik skrevet en del sange for blandt andre Medina, Gulddreng, Dúné og mange flere.

Hendes stemme formår at række langt ind i hjertet på publikum, og hun kan med røsten og guitaren spille Wonderfestiwall op udover det sædvanlige. Vi glæder os!

Lord Siva
Lord Siva gjorde sig for første gang bemærket i starten af 10’erne og har siden været med til at bringe bevægelsen af følelsesfuld hiphop til Danmark.

Han kan desuden blære sig med at have hitsinglen Paris, der blev den næstmest afspillede sang herhjemme i 2019 med over 17 millioner streams på Spotify, og Solhverv i sin diskografi. Lord Siva behøver ikke at være en bestemt kunstner. Han lader sig ikke begrænse og indskrænker ikke sin egen frihed. Det kommer blandt andet til udtryk i hans flydende balancegang mellem pop og andre genrer som rap og electro, der er en vaskeægte, musikalsk force.

Du hverken må eller kan forpasse chancen, når dansk RnB’s store melankoliker gæster solskinsøen i 2022.

Lis Sørensen
Med et imponerende repertoire byder Lis Sørensen på en perlerække af hits fra fire årtier. En sprællevende samling af numre gør, at hun står skarpt i nutiden og formidler fortidens toner med Verden Er I FarverTæt På ÆkvatorMine Øjne De Skal Se og mange, mange flere. Lis Sørensen leverer det ene hit efter det andet med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til det store repertoire. Og med sin stærke vokal i centrum favner hun et stadig større publikum.

Vi garanterer en fuldkommen magisk aften i Slotsslyngen. For en aften i Lis Sørensens selskab er både en rejse ned ad memory lane og en energisk væren i øjeblikket.

Blaue Blume
Vil du med på en rejse rundt i sindet og ud af kroppen? Så er en liveoplevelse med Blaue Blume lige noget for dig!

Den overvejende langsomme og legesyge musik bevæger sig ofte på grænsen mellem det gale og geniale. Den bliver skabt af de fire gymnasievenner Jonas Schmidt, Søren Buhl Lassen, Buster Jensen og Robert Jensen Buhl. Sammen har de opbygget et univers med masser af melodiske detaljer, som bevæger sig på tværs af genrer som indie, rock og dreampop.

Du vil blive tryllebundet og blæst bagover af forsanger Jonas Schmidts sublime stemme og bandets drivkraft. Det er vist trygt at sige, at Blaue Blume vil stå stærkere end nogensinde før, når de træder op på scenen til Wonderfestiwall 2022.

Hugorm
En fælles trang til at ventilere deres skråt-op-fingre gennem musikken blev startskuddet til et nyt, dansk band. Et band, der blev til i en garage i Klitmøller i 2017, og som er ført an af Simon Kvamm, Árni Bergmann Jóhannsson og Morten Gor. Vi taler naturligvis om HUGORM.

Folk Skal Bare Holde Deres Kæft blev titlen på deres første EP, der udkom i januar 2020. Det bestod af seks numre, der sparkede det musikalske projekt i gang med et hav af indestængte følelser for fuld udblæsning. Siden har de givet den gas, og det udmøntede sig i to nomineringer ved Danish Music Awards 2021 i kategorierne ’Årets Gruppe’ og ’Årets Nye Livenavn.’

Humoren ligger hele tiden på lur under overfladen, og derfor er vi helt vilde med HUGORM!

Lignende artikler

Back to top button