Topnavne

Tinderbox offentliggør de første 14 navne til 2022

Tinderbox: Muse, Alex Vargas og Imagine Dragons blandt 14 stærke nye navne på plakaten

Der er masser af dansk kræs i den første udmelding fra Tinderbox, men to internationale navne stjæler opmærksomheden.

Muse – Den engelske trio med Matt Bellamy i front er flere gange blevet kåret som verdens bedste live-band. Musikken er stadion-rock kombineret me prog rock, metal, elektronika og metal, og der er altid en mening bag ordene. De har spillet på en række forskellige store venues over hele verden, og der er så absolut god chance for, at Tusindårsskoven kommer til at syde, når Muse (formentlig) spiller numre som Knights of Cydonia, Madness og Supermassive Black Hole til sommer.

Imagine Dragons – Indie-rockbandet fra USA brød igennem med storhittet Radioactive, og har siden formået at holde forny sig selv, uden at det blev for langt fra hit-formelen. Bandet har tidligere på året udgivet deres femte album, Mercury – Act 1, så der er altså både nyt og gammelt på setlisten.

Alex Vargas – Der findes få navne, der er helt så hotte som Alex Vargas, og den dansk/engelsk/uruguayanske sanger har begejstret rundt om på de forskellige venues, han har turneret rundt på den seneste tid. Der er flere koncerter planlagt, inden festivalsæsonen går i gang.

Derudover har også Thomas Helmig, Mø, Kashmir, Tessa, Cheff Records, Coco O., Clara, Jonah Blacksmith, Andreas Odbjerg og George Ezra sluttet sig til festivalfeltet på fyn.

Lignende artikler

Back to top button