Galleri

Aqua og Magtens Korridorer lukkede fredagsfesten i Silkeborg

Se billeder fra Aqua og Magtens Korridorer ved Jubilæumsfesten i Silkeborg for de 175 år.

Fredag aften var en kæmpe fest, og efter Martin Jensen havde varmet publikum godt og grundigt op, var det tid til af danse og synge med på nogle af popens største hit, da Aqua gik på scenen.

Aqua som i 1996 udgav deres debutalbum Aquarium, hvor den første single var “Roses are Red”

Albummet indeholdt også nummer som “Doctor Jones” og “Turn Back Time” og nok det alle største hit af dem alle “Barbie Girl”.

Aqua stå altid for en fest og det var også tilfældet fredag aften i Silkeborg, hvor der i den grad blev festet med på det kendte hit.

 

Magtens Korridorer lukkede festen

Sidste band på programmet fredag aften var Magtens Korridorer, som også leverer varen.

Det skal dog siges, det er lidt øv at det ellers velspillende band, skal spille sidst, simpelthen fordi de når at blive godt berusede og det gør ikke noget godt for deres optræden.

Flere af dem vi talte med gav også udtryk for, at de burde have været bytte om med Martin Jensen, eller være blevet hjemme.

Magtens Korridorer hør nu her. Jeg skal ikke gøre mig til dommer, men i er et vanvittigt godt rockband og jeg nyder hver gang jeg skal dække jer. Men lyt til jeres publikum, for det er dem i skal leve af.

Vi har herover samlet et galleri fra de to sidste band på scenen fredag aften.

 

Lørdag står nu klar og der venter igen et rigtig fint program.

Først kan man opleve TV-2 efterfulgt af Jung. Inden Drew Sycamore skal sætte gang i lørdagen.

Drew Sycamore er efter min mening en af de største danske talenter vi har og hun kan uden tvivl gå hen og blive rigtig stor i fremtiden.

Nå så klokken bliver 20.00 kan man opleve ”Queen Machine” til alle jer der elske Freddie Mercury sange og det show han stod for, så er Queen Machine næsten som at opleve det gamle ”Queen” ja flere taler næsten om at det er bedrer end originalen, Silkeborg i kan godt glæde jer.

Festen bliver lukket på samme måde som for fem år siden med Danmarks måske største rockband gennem tiderne D-A-D.

D-A-D går på scenen kl. 22.15 og der er garanti for et kæmpe rockbal, en værdig måde at lukke en vejfest og et 175 års jubilæum.

Lignende artikler

Back to top button