Festivalnyt

Vi Elsker 90’erne-boss: Vi kommer til at holde festival

Jan Nonboe har nu meld ud, at han er næsten sikker på, at der bliver der festival til sommer.

Mange festivalarrangører over hele landet går rundt og holder vejret i disse dage, mens de venter på regeringens udmelding om større arrangementer til sommer.

Ekspertgruppens anbefalinger har ikke været noget at råbe hurra for, hvilket flere af de større festivaler også har udtrykt deres utilfredshed med. Og særligt deres frustration over, at der stadig ikke er kommet en klar besked om, hvad de kan planlægge efter.

Men Jan Nonboe, der er en af mændende bag Vi Elsker 90’erne, er fortrøstningsfuld og tror på, at der bliver festival til sommer.

“Vi kommer til at holde festivalen. Det er næsten så sikkert som amen i kirken. Jeg tror også, vi vil kunne lukke 10.000 mennesker ind, medmindre der selvfølgelig skulle komme en eller anden mutation i mellemtiden,” siger han til Dagbladet Holstebro-Struer.

Vi Elsker 90’erne er planlagt til at blive afholdt den 21. august i Holstebro og Aalborg, og det sene tidspunkt er en styrke for festivalen, der har åbnet for billetsalget igen.

For ifølge ekspertgruppens anbefalinger, vil restriktionerne falde fra, når den sidste dansker over 16 er vaccineret, og hvis den følger planen, er der god tid for Jan Nonboe og holdet bag Vi Elsker 90’erne.

“Hvis alt går vel, er vaccineplanen rullet helt ud til den tid. Det kan godt være, at vi stadig skal bære mundbind eller inddeles i felter til den tid, og de restriktioner kan vi også sagtens klare,” udtaler han til avisen.

Lignende artikler

Back to top button