Koncertgalleri

Det er et år siden vi var til en RIGTIG koncert “SuperLive 2020” med Malurt

Den sidste koncert vi var til før COVID-19 satte en stopper for Live musik i Danmark, var den helt fantastiske Malurt koncert SuperLive 2020 på Skråen i Aalborg.

I dag den 1. marts er det et år siden vi var til en RIGTIG koncert, altså sådan en hvor vi stod tæt, sang med og måske var der en der kastede en fadøl op i luften.

Den sidste koncert vi var til, var hvad der skulle havde været et fast navn, på LIVE scenen i 2020, den store genforening af MALURT.

Men som vi alle nok ved blev vores land lukket ned fra starten af marts 2020, Malurt var kun lige startet, faktisk var det kun blevet til fem shows, med start i Vega, København og et enkelt i Aalborg.

Vi var så heldige at opleve SuperLive 2020 på Royal Stage i Nordkraft hos Skråen. En koncert der var til fem stjerner.

Malurt har nu udskudt resten af sin reunion-turen til 2022, vi vil glæde os meget til igen at opleve Michael Falch og resten af Malurt, når de igen kan komme ud og spille sange som ”De vildeste fugle” og ”Mød mig i mørket”.

Nu håber vi bare at vi snart igen kan komme ud og opleve noget LIVE musik igen, vi vil følge med i hvad der sker i koncert Danmark, når vi igen kan komme ud og opleve kunsten igen.

Hvad glæder I jer mest til, vi igen kan komme til. Var der en særlig koncert Du gik glip af i 2020, er den aflyst eller udsat til en gang i 21 eller 22. 

Vi på MinByNEWS glæder os bare til, at kunne komme ud og møde alle jer, der bare elsker “Live musik” og vil så gerne dele det med jer.

I toppen kan i se billeder fra SuperLive 2020 på Skråen i Aalborg.

Læs også anmeldelsen af Malurt koncerten på Skråen i Aalborg HER.

Lignende artikler

Back to top button