Festivalnyt

SMUKFEST: De sidste billetter kommer til salg i dag

Der var knuste hjerter over hele landet, da Smukfest meldte ud, at de aflyste 2020-udgaven af festivalen. Senere blev det muligt at bytte sin 2020-billet til en 2021-udgave, og det har rigtigt mange benyttet sig af. Omkring 95% af partoutbilletterne er blevet ombyttet og omkring 65% af en-dagsbilletterne ligeså.

Billetsalget plejer altid at være hurtigt overstået, og i år bliver det endnu kortere end normalt. For de sidste 5% af partoutbilletterne er blevet solgt via den venteliste, der opstod efter sidste salg, og derfor er der altså kun en-dagsbiletter tilbage.

De kommer til gengæld til salg i dag, så hvis du drømmer om bøgeskov og festivalånd, er det en god idé at sidde klar fra kl. 10.

Smukfest annoncerede de første navne i går.

Lignende artikler

Back to top button