Festivalnyt

Grøn styrker sommerfesten med 100 livekoncerter

Selvom der ikke er nogen Grøn Koncert i år, betyder det ikke, at Danmark bliver tavst i juli måned. Under navnet Grønnere Grøn rykker musikken ud i landet, og nu udlodder de yderligere 100 livekoncerter til dem der er sultne efter livemusik.

Dermed er håbet, at den 25. juli bliver Danmarks største havefest, og med navne som Dizzy Mizz Lizzy, Carpark North og Medina, er niveauet lagt højt af arrangørerne bag Grøn, Muskesvindsfonden og Tuborg.

De 100 ekstra koncerter findes blandt nye, lokale og kommende musikere, og hvis man har lyst til at få besøg af det næste supernavn på den danske musikscene, skal man bare lige kigge forbi den nye side GrønnereGrøn.dk, og melde sig til.

Sendes på TV og i radioen
Grøn har slået sig sammen med TV 2 og Radio Nova om at sende fra koncerterne de forskellige steder i landet. Nova sender hele dagen, og om aftenen sender TV 2 et stort Grøn-show, der også kan opleves på TV 2 PLAY, med Anders Breinholdt i front.

De udloddede koncerter kan afholdes ude og inde, og der vil være musik i alle genrer indenfor den danske musikscene. Der vil også være råd og vejledninger til, hvordan man overholder myndighederns krav om afstand, hygiejne og andre coronarelevante tiltag.

Læs mere på grønneregrøn.dk.

Lignende artikler

Back to top button