Koncerter

Pet Shop Boys Europatour kommer til Viborg I 2021

Verdensstjernerne fra Pet Shop Boys gæster Danmark på deres kommende Europatour og lægger vejen forbi Viborg, hvor de skulle have spillet på Paradepladsen 21. juni 2020 – men grundet Covid-19 situationen er denne koncert nu rykket til samme weekend næste år – nemlig 20. juni 2021.

-Vi er mega glade for at det er lykkes at flytte koncerten til 2021. Det er altafgørende for os i denne tid, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund.

-Vi har hårdt brug for folks støtte og forståelse i denne Corona-tid. Derfor håber vi indtrængende på at gæster der har købt billet gemmer deres billet, som automatisk vil gælde den nye dato. Såfremt dette ikke er muligt, håber vi at folk vil ombytte deres billetter til et gavekort, og dermed være med til at sikre Tinghallens eksistens i fremtiden, fortæller Claus Donslund.

Pet Shop Boys fik deres store gennembrud i 1985 med singlen West End Girls. I de efterfølgende år fik de flere store hits, som ”Surburbia”, ”It’s a Sin”, ”Go West”, ”Heart”, ”Always On My Mind” og ”Domino Dancing”.

Koncerten med den britiske popduo finder sted på Paradepladsen der er ideel til formålet, med de smukke gamle kasernebygninger og det store grønne område tæt på Viborg centrum.

-Vi har valgt Paradepladsen som den perfekte kulisse til koncerten – og da det er lykkes os at flytte koncerten til samme weekend næste år, kan vi stadig fejre åbningen af Snapsting-ugen i 2021, fortæller Claus Donslund.

Den kommende tour hedder DREAMWORLD – The greatest hits live, og bliver en samling af bandets allerstørste hits. Tinghallen oplyser ligeledes at der vil blive adgang til koncertpladsen allerede i løbet af eftermiddagen, hvor Gangway vil varme op til koncerten.

 

Direkte besked til billetkøbere

I Tinghallen opfordrer man til, at alle gæster afventer informationer som sendes til alle gæster – og dermed ikke kontakter Tinghallens kontor.

-Vi sender løbende informationer ud på mail til vores gæster. Vi er klar over at der er rigtig mange spørgsmål lige nu – men vi arbejder benhårdt på at flytte alle koncerter og shows til et senere tidspunkt – og melder naturligvis ud, så snart vi har klarhed over hver enkelt koncert, fortæller Claus Donslund.

Lignende artikler

Back to top button