Line-up

Skive Festival tilføjer fem nye navne til 2020

Glæd dig til fællessang, luftguitar og masser af rock med High Voltage, og kridt danseskoene til ”Ecuador” eller ”Colour The World” når DJ SASH vælter Skive Festival til sommer.

Når Skive Festivalen løber af stablen i starten af juni, bliver det med DJ SASH. som et af fem nye navne til årets plakat.

Det bliver også mulighed for at synge med på Highway to Hell, når Danmarks bedste AC/DC Jam ”High Voltage” indtager scenen til Skive Festival.

Herudover kan man opleve, HOFFE – JYDEN samt PORNO PER & FINN PIND kigger forbi Skive Festival nye DAKKE DAK område til sommer. 

DJ SASH!

Gør dig klar til PARTY….

DJ SASH blev sidste år fanget i lufthavnen, så vi er sindssygt glad for, at han i år har lovet at tage bilen, når han til sommer igen står på scenen til Skive Festival.

Her vil han levere det ene hit efter det andet, når følgende numre vil vælte ud over et oplagt PARTY publikum: ”Encore Une fois”, ”Ecuador”,” Stay”, ”La Primavera”, ”Adelante”, ”Colour The World”, ”Mysterious Times”, ”Move Mania”.

Der er dømt party time på den helt igennem fede måde, når DJ SASH! går på scenen med sit fantastiske live DJ act, og denne sommer er ingen undtagelse.

Oplev den ultimativ fest, når DJ SASH vælter Skive Festival til sommer 

HIGH VOLTAGE – Danmarks bedste AC/DC Jam

De lokale rock-drenge spiller på Strandtangen til sommer.

Så skal der kastes håndtegn, når motorvejen til Helvede står i flammer til tonerne af Highway to Hell og ikke mindst, når lyden fra Hell’s Bells-klokken, der ringer til audiens hos rock kongerne fra AC/DC.

De lokale drenge i High Voltage leverer det absolut tætteste, man kommer på en original AC/DC koncert med den obligatoriske skoleuniform på vores egen Angus, en enorm Hells Bell-klokke og den rigtige hæse vokal, som pryder Brian Johnsons danske klon.

Vi er 100% sikker på, at når drengene træder ind på scenen til Skive Festival 2020, så bliver der leveret et helt unikt og energisk show, med alle de kendte AC/DC numre. Klassikere som Hells Bells, Thunderstruck, Highway To Hell og T.N.T. vil helt sikkert få publikum helt op på de høje nagler.

Så glæd dig til fællessang, luftguitar og masser af rock, når vores helt egne AC/DC’er kommer forbi til sommer.

Lignende artikler

Back to top button