Festivalnyt

Rekordoverskud på Nibe Festival

Årets rekordoverskud er en kæmpe sejr for Nibe Festival, men så sandelig også for frivilligheden, fællesskabet og foreningslivet. Det er jo også dét Nibe Festival handler om.

Den 35. Nibe Festival blev rekordernes festival. Aldrig har så mange besøgt festivalen, aldrig har der været mere rift om billetterne, aldrig har omsætningen været større, og aldrig har festivalen leveret et større overskud. Dét betyder også, at Nibe Festival har slået endnu en rekord, for aldrig har festivalen udloddet flere penge til foreningslivet og almennyttige initiativer som efter Nibe Festival 2019. 1.800.000 kr. kommer nu til at gøre nytte i bl.a. 38 foreninger, og samtidig er der sat 200.000 kr. af til andre gode almennyttige formål.

En sejr for frivilligheden, fællesskabet og foreningslivet

De mange foreninger, og bl.a. også en del af festivalens medlemmer, var tirsdag aften (d. 4/2) samlet i festivalens ”Kulturrum” Spillestedet STØBERIET. Har blev rekorderne fejret og pengene blev delt ud. Det blev en hyggelig og mindeværdig aften, som i øvrigt, i festivalens ånd, blev afsluttet musikalsk med en meget veloplagt Allan Olsen.

”Årets rekordoverskud er en kæmpe sejr for Nibe Festival, men så sandelig også for frivilligheden, fællesskabet og foreningslivet. Det er jo også dét Nibe Festival handler om. Udover at levere unikke og mindeværdige oplevelser for de mange tusinde gæster, så har vi altså hvert år fornøjelsen at uddele masser af penge til foreningslivet og andre sympatiske formål” – siger Peter Møller Madsen fra Nibe Festival.

”Og det var med kæmpesmil på læberne, at jeg sammen med festivalformand Thomas Larsen kaldte de mange foreninger på scenen. Ikke mindst fordi vores festival jo ikke er noget som helst uden netop frivilligheden, fællesskabet og foreningslivet” – afslutter Peter Møller Madsen.

Stimen fortsætter
Festivalen er inde i en periode, hvor udvikling, økonomi og fremtidsudsigter går hånd i hånd – på allerbedste vis.  Alt tyder på, at stimen fortsætter. Billetsalget går forrygende, faktisk bedre end nogensinde, og fra festivalens side bliver der selvfølgelig meldt om meget stor optimisme.

Den 36. Nibe Festival afvikles i Skalskoven i dagene 1. – 4. juli 2020.

Lignende artikler

Back to top button