Line-up

Musikkens Beat: Katinka, Angående mig og Who killed Bambi

Fem nye navne kommer til Musikkens Beat, og der er noget for enhver smag:

Steen Jørgensen – Den tidligere frontmand i Sort Sol gik solo i 2013, og har sidenhen turneret med projektet “Standards for Living”, som han har lavet med guitaristen Rune Kjeldsen, der er kendt fra bl.a. The Savage Rose og Kira & The Kindred Spirits.

Katinka – Oprindeligt var Katinka en del af kvartetten Katinka, der har vundet en Steppeulv og en Karrierekanon og alt muligt. Til Musikkens Beat er Katinka igen kun Katinka, men det betyder ikke, at der ikke er lagt op til en aften med masser af fed poprock.

Who Killed Bambi – Er du til strygere, må ikke gå glip af Who Killed Bambi, der siden 2009 har omsat kendte numre fra danske og internationale navne til udgaver, der gør sig godt på strygere. Når altså de ikke har spillet med Rod Stewart, Pernille Rosendahl, Teitur og Father John Misty.

Angående Mig og Soon er ligeledes tilføjet programmet.

 

Lignende artikler

Back to top button