Koncerter

Beton, tegning og maleri i Gudenåhuset i februar

Anne Petersen-Landwehr fra Ulstrup, nu bosat i München, udstiller i Gudenåhuset, Bjerringbro Bibliotek i februar måned med fernisering lørdag d. 1. februar.

Anne Petersen-Landwehr er født og opvokset i Danmark, nærmere bestemt Ulstrup tæt på Bjerringbro. Hun er datter af tidligere farvehandler Bent Uhrenfeldt og havde også sin gang i Bjerringbro som teenager.
Efter en længere jordomrejse slog hun sig ned i München, hvor hun i dag arbejder i sit Studio. Efter mange år i modebranchen startede den kreative rejse i 2014.

Former, farver og strukturer
“Inspirationen findes overalt i vores hverdag”, fortæller Anne Petersen-Landwehr og fortsætter: “Retter vi opmærksomheden mod omgivelserne, så findes de mest fantastiske ting i forskellige former, farver, inspirerende strukturer, materialer og muligheder. Jeg vil i Bjerringbro vise et udsnit af mit arbejde i beton, tegninger og malerier. Jeg er hele vejen igennem selvlært og da jeg begyndte at arbejde i beton, blev det også her “learning by doing”. Alle fade og skåle har jeg selv støbt, slebet, farvet og tegnet på”.
Både tegninger og malerier er som udgangspunkt sort/hvide, når der fx skal startes forfra eller når ideerne bliver for mange. Anne finder ro i arbejdet med sort & hvid, som er en slags “reset” farver for hende. Billederne bliver til yoga på papir, lærred, træ eller andet. Alt er lavet på frihånd.

Åbning 1. februar kl. 11-13
Repræsentanter fra Bjerringbro Kunstforening mødte sidste år Anne Petersen-Landwehr til Kunst for Alle i Ridehuset i Århus. “Vi blev begejstrede for Annes kunstværker og de imponerende frihåndstegninger på både papir, beton og lærred og en aftale kom i stand”, fortæller Diane Bæk Thomsen, formand for Bjerringbro Kunstforening.
Udstillingen med Anne Petersen-Landwehr åbner med fernisering lørdag d. 1. februar kl. 11-13, hvor alle er velkomne til at kigge forbi og hilse på kunstneren.
Udstillingen kan herefter ses til og med d. 28. februar i Bjerringbro Biblioteks betjente åbningstid: mandag, tirsdag og onsdag kl. 10-18, torsdag og fredag kl. 10-17 samt lørdag kl. 10-13.

Lignende artikler

Back to top button