Koncerter

Start festivalåret i Sir med en god fest til Festihal

Holstebro: Festihal i Sir – Lyngbjerg Centret med Midt om Natten og Hvide Løgne - Booty beast 80er - 90er Musik vi ka' li'.

En aften for det voksne publikum og for kun 250 kr. får du 7½ timers fest og musik i hyggelige omgivelser.

Få en aften fuld af nostalgi med dansk musik leveret af Hvide Løgne og Midt om natten. 2 Populære Konceptbands i Danmark.

Krydret med DJ duoen Booty beast er der nonstop musik hele aftenen. Alt det bedste fra 80’er 90’erne. Begge Bands har manifesteret sig på den danske live scene igennem de sidste 12 år.

Hvide Løgne har gennem mange år været et fast indslag, med mere end 500 Koncerter i både haller, festivaller og spillesteder i hele Danmark, med deres perfekte 80’er og 90’er show.

Midt om natten – Kim Larsen og Gasolin – når det er bedst.
Der er her tale om et Kim Larsen-kopiorkester, der i den grad serverer fremragende versioner af de allermest kendte mesterværker fra Gasolin tiden, Kjukken og alle de hits vi kender med Kim Larsen i dag.
Numrene er nøje udvalgte, så publikum kan synge med hele aftenen.
Forsanger Poul Nielsen overrasker gang på gang folk med sin stemme, der til forveksling lyder som selveste Kim Larsen, dog uden at være påtaget.
Stor succes: Open Air Skodborg, Fredericia sommerrock, Give Open Air, Run to the Beat, fyrværkerifestivalen, Kilen rock m.m.

Køb billetter på: https://www.billetsalg.dk/Event/Festihal/2755 eller Centerkiosken i Nørreport Centret, Holstebro.

Lignende artikler

Back to top button