Koncerter

Bedemanden på biblioteket

Søren Toft fortæller på Vinderup Bibliotek om arbejdet i begravelsesforretningen

Vi lever i dag mere spredt og har måske en familiemæssig sammensætning, der gør, at døden kan være svær at tale om.

I den forbindelse gæster bedemand Søren Toft fra ”Boudigaard Begravelse” Vinderup Bibliotek for at fortælle om hverdagen som bedemand. Hvad går arbejdet egentlig ud på? Og hvordan er mødet med de mange forskellige mennesker og familier, som krydser bedemandens vej?

Du får lejlighed til at stille spørgsmål og få indsigt i et erhverv og en verden, der sjældent tales om.

– Vi vil gerne være med til at kaste lys på et af de interessante og lidt skjulte emner, der findes lige uden for vores dør. Derfor fik vi idéen til at invitere bedemanden på besøg, fortæller Vinni Flæng Larsen fra biblioteket.

Arrangementet er gratis og foregår i Den blå sal onsdag den 15. januar kl. 19-21. Alle er velkomne.

 

Lignende artikler

Back to top button