Koncerter

‘Nye Tider’: Huxi Bach vender tilbage til standupscenen

Der bliver stillet skarpt på ‘Nye Tider’ – både i dagens Danmark og i privatlivet – når Huxi Bach vender tilbage til standupscenen i MCH Herning Kongrescenter i november 2020.

Efter to års pause vender Huxi Bach tilbage til standupscenen med sit nye onemanshow ‘Nye Tider’. Og det er nye tider. Huxi Bach, der slog igennem som vært på tv-programmet ‘Boogie’, er blevet gift og har fået tvillinger. Nye bekymringer melder sig, en ny regering er blevet dannet, og så påpeger den 41-årige satiriker, at der også er helt nye måder at føle sig krænket på.

 

‘Nye Tider’ er Huxi Bachs femte onemanshow i rækken, der desuden tæller de anmelderroste shows, ‘Huxi Bachs Store Kærlighed’ (2012), ‘Hjælp’ (2014), ‘Valg’ (2016) og senest ‘Ind til benet’, som komikeren optrådte med i 2017.

 

Huxi Bachs ‘Nye Tider’ kan opleves i MCH Herning Kongrescenter fredag 13. november 2020. Billetter kan købes via mch.dk.

Messecenter Herning

Lignende artikler

Back to top button