Koncerter

Shitkid kommer til Atlas

Antipop! Det er, hvad svenske ShitKid kalder deres musik, der er fast forankret i grunge og garagerock, og den 22. februar kan de opleves på Atlas i Aarhus.

Åsa Söderqvist og Lina Molarin Ericsson startede i 2016, og selvom navnet er nemt at forveksle med den danske rapper, der startede med at vinde MGP og sluttede med at stikke sin tilsynsværge ihjel med en kniv.

Og heldigvis for det, da Shitkid i løbet af ganske kort tid er blevet ét af Sveriges mest omtalte bands, og deres succes strækker langt uden for det svenske.

Kendere betegner deres lyd som “skæv antipop”, hjemmeindspillet lo-fi-musik, der er skrevet af de to medlemmer med tydelig indflydelse fra deres inspirationskilder fra grunge og garagerocken.

Deres lyd beskrives bedst som en form for skæv antipop. Hjemme-indspillet lo-fi-musik skrevet og produceret af Åsa og Lina og karakteriseret ved deres inspirationskilder inden for blandt andet grunge og garagerock.

De seneste år har Shitkid turneret i Europa og USA og har været gæster på større festivaler som The Great Escape, SXSW og Roskilde.

I foråret kom albummet “Detention”, der er nomineret til en svensk Grammy, men publikum på Atlas d. 22 februar, får også mulighed for at høre numre fra deres tredje album, der kommer på gaden i januar 2020.

 

Lignende artikler

Back to top button