Koncerter

Travle musikalske børn

Orkesterklubben er i fuld gang med at forberede sig til musikskolens blæser-julekoncert

Der er fokus på både musik, sjov og hygge hver mandag eftermiddag, når børnene i Holstebro Musikskoles orkesterklub mødes.

Og netop i disse dage har børnene travlt med at forberede sig til musikskolens store ”Blæser-julekoncert” mandag den 2. december kl. 18.30.

Orkesterklubben skal spille og synge med på nogle af numrene sammen med de ca. 85 blæserelever i musikskolens forskellige ensembler.

Bygger Kazoo

Derfor er der gang i det ”kreative værksted”, hvor børnene i Orkesterklubben er i gang med at bygge Kazoo-foner, Kazoo-netter m.m. – altså instrumenter, der får monteret en Kazoo. Dem vil børnene bruge ved den store koncert.

Sideløbende er nogle af børnene i tromme/marimba-værksted og blæser-værksted.

Stor succes

Orkesterklubben er blevet en stor succes, og ca. 20 børn deltager i aktiviteterne. Klubben er åben for alle børn fra 1. klasse og fremefter. Det koster 100 kr. pr. kvartal – dvs. 400 kr. om året – at gå i klubben. Det er gratis, hvis man er musikskoleelev i forvejen.

Musikskolen har skabt orkesterklubben ud fra devisen om, at musik skal være for alle børn i Holstebro Kommune. Idéen er at skabe et musikalsk fællesskab for alle børn, der elsker musik, og derfor har klubben fokus på musik, sjov og hygge hver mandag.

Lignende artikler

Back to top button