Koncerter

Nik og Jay spiller Tinghallen -i ny akustisk udgave

De danske popikoner Nik & Jay giver koncert i Tinghallen lørdag 16. maj – og denne gang i et helt nyt setup, som ikke hidtil er set fra duoens side.

-Vi havde besøg af Nik & Jay for tre år siden, hvor de spillede for en næsten udsolgt Tinghallen, så der bliver helt sikkert også rift om billetterne denne gang. Dette helt nye setup, kan formodentlig kun opleves ganske få gange, så det gælder om at være hurtig, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund.

Tag med på en unik rejse og mærk Nik & Jay’s ord og toner, fortællinger og sange på en ny måde. Oplev roen og stemningen, når Nik & Jay spiller deres velkendte sange med en ny omgang akustisk kærlighed.

Om den netop offentliggjorte tourné, siger Nik og Jay selv: ”Længe har vi gået med tanken om at bevæge sig ind i dette Univers. De nyeste, de største, de gode gamle, de bevægende og de mest genkendelige numre i en organisk vibe i det mere intime og rolige rum.

-Netop dette setup glæder jeg mig helt vildt til – den nye koncertsal er helt ideel til denne type akustiske koncerter. I forhold til sidste koncert med Nik og Jay, er denne koncert siddende, hvilket betyder at kapaciteten er lavere, end ved en stå koncert. Vi har investeret i et af Danmarks største og bedste lydanlæg, og med den nye flotte koncertsal, bliver dette en oplevelse, fortæller Claus Donslund.

Nik & Jay – og deres fantastiske musikere synger og spiller for dig i to akustiske sets á ca 45 minutters varighed. Billetsalget til koncerten er netop startet på www.tinghallen.dk.

Lignende artikler

Back to top button