Koncerter

Kjeld Lauritzen Trio (+Almaz Yebio)

Lørdag den 30. november // 20:00
Struer Musikskole

KJELD LAURITSENS HAMMOND TRIO (+ ALMAZ YEBIO)

Hammondorganisten Kjeld Lauritsen har dannet en gruppe med den skønne sangerinde Almaz Yebio fra det svenske broderland, nærmere bestemt Malmø. Musikerne har spillet on-and-off sammen i mange år og bunder i en fælles kærlighed til jazz, funk, blues og de mere skæve stilarter.

Almaz Yebio, vokal
Kjeld Lauritsen, hammond
Bo Møller, guitar
Casper Mikkelsen, trommer.

Almaz Yebio er en skøn sangerinde gruppen har hentet som gæstesolist på den anden side af Øresund. Her er hun kendt for en række bands inden for jazz og det, der ligner, bl.a. Soul Quality Quartet. Hun udgav fornylig en plade med jazzede versioner af rocknumre. Almaz har desuden optrådt med Stevie Wonder i Parken!

Kjeld Lauritsen spiller på det store Hammondorgel med roterende lesliehøjttaler og fodpedaler. Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer. Kjeld Lauritsen havde i mange år bandet “The Organizers” sammen med den amerikanske saxofonist Bob Rockwell. Siden da har han udgivet 4 CDer i eget navn foruden et par plader med Big Band.

Bo Møller på guitar mestrer hele spektret fra rå blues over swingende jazz til rockballader. Hans bluesguitarspil lyder som om han var opvokset på Chicagos South Side, men samtidig er han en komplet jazzmusiker der mestrer selv de mest komplicerede udfordringer. Spilleglæde, stor musikalitet og en evne til at løfte ethvert band op er hans kendemærker, og trods hans unge alder har han allerede slået sit navn fast som en musiker i topklasse!

På trommer medvirker Casper Mikkelsen. Han har længe været en af de bærende kræfter i det sydvestjydske musikliv. Udover store projekter med teaterkoncerter (The Last Waltz, Woodstock) har han også markeret sig som en uovertruffen sideman inden for jazz, blues og det der ligner. Hans stilsikre og særdeles rytmiske spil høres desuden med gruppen Kultimangoes.

Billetter til koncerten:
150,- kr.
100,- kr. for medlemmer
Er du under 21 år – gratis

Biletter til koncerten købes i døren fra ca. 45 min. før koncertstart.

Spillested:
Struer Musikskole, Bredgade 6, 7600 Struer

Lignende artikler

Back to top button