Koncerter

I skole med Torben Chris – En aften på Paletten

Omkring 425 mennesker fyldte fredag aften Paletten i Viborg. Alle for at deltage i noget, der mest af alt mindede om klassens time. Torben Chris tog alle med tilbage på skolebænken, med sit show “ABC”.

En hylende morsom aften, med et meget vel tilrettelagt show der tog udgangspunkt i alfabetet.

På tavlen stod der:

A Anekdoter
B Brok
C Comedy

Først efter pausen gik det op for de fleste at HELE alfabetet var i spil, stille og roligt med sikker hånd og høj latter i salen, navigerede Torben hele vejen. X var et lortebogstav, meget svært at fortælle noget udefra. At slå et kryds over det hjælper ikke engang.

Vi har lavet et lille galleri i kan se herover.

 

Oplevet, skrevet af og foto: Henrik Skov – Min By News.

Lignende artikler

Back to top button