Koncerter

Warberg – Perfektion, overskud og andre lorteord på Paletten

Thomas Warberg var torsdag aften i Viborg, med hans nyeste anmelderroste One mandshow ‘Perfektion, overskud og andre lorteord’.

Der var lagt op til et brag af en aften med to shows på samme dag. Det først show havde hurtigt solgt mange billetter og man valgte derfor og lave et mere. Det først show var udsolgt! Men ikke i følge Warberg selv. Som han selv sagde “der var 58 billetter tilbage og solgt 65 til nummer 2 show”.

Dette fik i den grad salen med fra starten af.

Showet i sig selv var en fornøjelse for lattermusklerne. Den 34 årige sønderjyde formåede på super god humoristisk at få gjort op med, hvad det perfekte liv er! “Livet bliver så perfekt som man selv gør det til. Husk på vi at vi næsten aldrig smider noget ud på sociale medier når vi lige har haft er kæmpe skænderi med konen eller manden”

Alt i alt en god aften hvor der var godt med grin Fremragende show!

 

Overværet og anmeldt af Martin Mølholt

Lignende artikler

Back to top button