Koncerter

Ole Sønnichsen om biografien ”One dollar man”

Gribende fortælling om danskeren, hvis produktionstalent afgjorde Anden Verdenskrig

Journalist og forfatter Ole Sønnichsen kommer til Herning og fortæller om sin nye biografi “One Dollar Man”, der er historien om den danske cykelsmed, William S. Knudsen, der udvandrede med immigrantskib fra København i 1900 med 30 dollars på lommen. Han kæmpede sig op fra bunden af det amerikanske samfund og blev en af USA’s største og bedst betalte erhvervsfolk, inden han blev hentet til Washington DC for at hjælpe præsidenten.

William S. Knudsen havde et usædvanligt talent for at organisere mænd og maskiner. Han satte samlebåndsproduktionen i system hos Ford, skabte bilmærket Chevrolets store succes og blev øverste direktør for General Motors med 250.000 ansatte. I Washington blev han en nøglefigur under krigen, hvor han som trestjernet general var med til at vende de allieredes krigsheld i kampen mod Hitler og japanerne. William S. Knudsens produktionstalent var ganske enkelt med til at afgøre Anden Verdenskrig, siger historikerne – og den medrivende historie om den amerikanske drøm, vil Ole Sønnichsen levendegøre i ord og billeder, når han besøger Herning.

Det er gratis at deltage, men det kræver billet. 
Hent din billet her >>

HerLitt
Arrangementet er en del af HerLitt – Hernings nye litteratur- og bogfestival, der sætter fokus på litteratur og den gode læseoplevelse den 25. og 26.oktober 2019. Alle arrangementer er gratis, nogle kræver dog tilmelding.

Se alle arrangementer her >>

Festivalen er støttet af Ege Fonden, Nordea Fonden og Statens Kunstfond.

Om dette arrangement

26.10.19

Tid 12:45 – 13:45
Pris Gratis
Bibliotek: Biblioteket i Herning

Lignende artikler

Back to top button