Koncerter

Morten Pape om samtidsromanen “Guds bedste børn”

Morten Pape fortæller om den prisvindende roman “Guds bedste børn” og sit forfatterskab

Foredraget tager afsæt i Morten Papes nyeste samtidsroman ”Guds Bedste Børn”, som er en skildring af unge på kanten af samfundet – svigtet af omverdenen, fortabt i systemet og overladt til deres egen vrede. Det er en almengyldig fortælling om venskab, skyld, forsoning og racisme i Danmark, der trækker stærke paralleller til vores samfund. En tragedie om alt for unge mennesker, der kun kender gadens og voldens sprog, men gerne vil lære et andet.

I “Guds bedste børn” udspiller fortællingen sig igen på Amagers barske gader ligesom den prisvindende debutroman Planen, og er ligeledes løst baseret på virkelige hændelser.

I foredraget fortæller Morten Pape om arbejdet med romanens tilblivelse, fra research til inspiration og tanker omkring romanens indhold, og lader således tilhørerne komme med ind i sit forfatterunivers.

“Guds bedste børn” vandt DR Romanprisen 2019.

Det er gratis at deltage, men kræver billet. 
Hent din billet her >>

HerLitt
Arrangementet er en del af HerLitt – Hernings nye litteratur- og bogfestival, der sætter fokus på litteratur og den gode læseoplevelse den 25. og 26.oktober 2019. Alle arrangementer er gratis, nogle kræver dog tilmelding.

Se alle arrangementer her >>

Festivalen er støttet af Ege Fonden, Nordea Fonden og Statens Kunstfond.

Om dette arrangement

26.10.19

Tid 11:30 – 12:30
Pris Gratis
Bibliotek: Biblioteket i Herning

Lignende artikler

Back to top button