Koncerter

Endnu en kæmpe musical-satsning i Tinghallen – The Bodyguard som musical

Billetsalget til MAMMA MIA! THE MUSICAL, der finder sted i maj 2020 går forrygende – og nu er Tinghallen klar med endnu en kæmpe musical til efteråret 2020.

 Én af 1990’ernes allerstørste filmfænomener The Bodyguard er blevet omsat til en verdensomspændende musicalsucces, og til næste år kan forestillingen opleves i Tinghallen

-Vi er mega stolte over at det er lykkes at kunne præsentere denne musical. Musicalen spiller kun i seks byer i Danmark – så det er stort at vi kan præsentere denne i Viborg, fortæller adm. direktør i Tinghallen Claus Donslund.

THE BODYGUARD – THE MUSICAL er baseret på Warner Brothers’ moderne filmklassiker The Bodyguard fra 1992 med Whitney Houston og Kevin Costner i hovedrollerne. Filmen var en kolossal succes, som bjergtog millioner af biografgængere over hele verden. Den omsatte for over 400 mio. dollars på verdensplan og solgte herhjemme næsten 700.000 biografbilletter.

-Vi gennemfører seks forestillinger af denne verdenskendte musical fordelt over 5 dage i november 2020. Så der bliver rig mulighed for at opleve musicalen i Viborg, fortæller Claus Donslund.

Lysende stortalent får Whitneys ikoniske rolle

Når THE BODYGUARD – THE MUSICAL kommer til Danmark, bliver det i en original dansk produktion med danske navne både på og bag scenen. Forestillingens dialogscener spilles på dansk, mens alle Whitney Houstons sange synges på engelsk.

Til den ikoniske rolle som Rachel Marron, der blev Whitney Houstons filmdebut, har Langkjær Entertainment og Live Nation castet stortalentet Andrea Lykke Oehlenschlæger. Hun er et stort set ubeskrevet blad, men forestillingens producenter blev blæst fuldstændigt bagover af hendes talent, da hun mødte op til casting.

Musicalen spiller i Tinghallen fra onsdag 18. til søndag 22. november 2020. Billetsalget starter fredag 25. oktober på www.tinghallen.dk

Foto: Miklos Szabo

Lignende artikler

Back to top button