Koncerter

Lone Hørslev læser op på Hovedbiblioteket i Viborg

Forfatter og digter Lone Hørslev kan torsdag den 24. oktober opleves først på Hovedbiblioteket i Viborg og efterfølgende sammen med Jesper Mechlenburg på Paletten.

Lone Hørslev er multikunstner – hun er digter, romanforfatter, sangskriver og sanger. Lone skriver om hverdagen, almindelighederne og det at være menneske, som føler, fejler og lever fuldt ud. Hendes tekster har en hel særlig munterhed og musikalitet over sig.

Lone Hørslev er opvokset i Holstebro og udannet fra Forfatterskolen i 2003. I 2001 debuterede hun med digtsamlingen ”Tak” og har siden udgivet flere digtsamlinger, romaner og novellesamlinger, som hun har modtaget flere priser for.

Sammen optræder Lone Hørslev og komponist Jesper Mechlenburg som gruppen Uhørt på Paletten torsdag den 24. oktober kl. 20. Inden koncerten lægger Lone vejen forbi Hovedbiblioteket i Viborg, hvor hun kl. 17 vil læse op og fortælle om sit forfatterskab.

Mødet med Lone Hørslev på Hovedbiblioteket i Viborg er blevet til i samarbejde med Paletten og er støttet af Statens Kunstfond. En billet til oplæsningsarrangementet koster 30 kr. inkl. kaffe og sødt og kan købes på viborgbib.dk. Billetter til koncerten med Uhørt kan købes via paletten.dk til 140 kr. (+ gebyr). Bemærk at en billet til aftenens koncert giver gratis adgang til oplæsningsarrangementet på biblioteket.

Det er altså torsdag den 24. oktober kl. 17 til 18, at du kan opleve Lone Hørslev på Hovedbiblioteket i Viborg og samme aften kl. 20 optræder hun sammen med komponist Jesper Mechlenburg som gruppen Uhørt på Paletten.

 

Back to top button