Koncerter

John Mayer gæster Jyske Bank Boxen med helaftenskoncert

Den amerikanske, Grammy-vindende guitarist og sanger John Mayer indtager på mandag 7. oktober Jyske Bank Boxen med en helaftenskoncert, der byder på både nye og velkendte hits.

Der er lagt op til et brag af en helaftenskoncert, når John Mayer gæster Jyske Bank Boxen mandag 7. oktober. John Mayer har meldt ud, at koncerten er uden support, og derfor går den amerikanske multikunstner allerede på scenen kl. 19.30 med hele to sæt musik. Der bliver altså rig mulighed for at skråle med på nye og gamle hits fra Mayers enorme bagkatalog.

 

– Det er en stor nyhed, at John Mayer har valgt selv at gå på scenen allerede kl. 19.30 – nærmest som en slags opvarmning til sig selv. Dermed kan de tusindvis af fans se frem til en helt unik helaftenskoncert med alle de berømte og elskede Mayer-hits, siger Nicki Quist, leder af kultur i MCH.

 

Et glædeligt gensyn
‘John Mayer is a Wonderland.’ Sådan skrev en anmelder i magasinet Variety i september med henvisning til John Mayers sang ‘Your Body is a Wonderland’. Det handlede om en koncert i Los Angeles på John Mayers 2019 World Tour, der nu har bevæget sig mod Europa og om få dage indtager Herning.

 

Det er altså en musiker i topform, af anmelderne kaldet en guitarvirtuos, der for tredje gang giver koncert i Jyske Bank Boxen. I både 2013 og 2017 lagde John Mayer vejen forbi Herning, og anmelderne gav ham flere fem- og seksstjernede anmeldelser for de midtjyske optrædener. John Mayer har desuden mange flotte anmeldelser med i bagagen fra sin nuværende verdensturné, så publikum kan uden tvivl se frem til et godt gensyn med den amerikanske guitarist og sanger.

 

– Vi ser frem til et meget glædeligt gensyn med John Mayer, som takket være koncertarrangøren Live Nation bliver ved med at vende tilbage til Herning. Der er stadig få billetter i salg til koncerten, så der er ingen undskyldning for at gå glip af denne store aften, siger Nicki Quist.

 

På toppen af hitlisterne
På trods af sine blot 41 år har John Mayer allerede vundet syv Grammy Awards og har haft syv topplaceringer på den amerikanske Billboard Top Rock Albums-liste og 25 placeringer på Hot Rock Songs-listen. I 2018 udgav han den guldcertificerede single ‘New Light’, mens han arbejdede på sit ottende soloalbum, opfølgeren til det anmelderroste album ‘The Search for Everything’ fra 2017.

 

John Mayers nyeste single ‘I Guess I Just Feel Like’ udkom 22. februar og strøg ind på hitlisterne i 17 lande, herunder Norge, Sverige og Holland. Sangen, der er skrevet og produceret af Mayer selv, vil være et af de mange hits, man kan opleve til koncerten i Jyske Bank Boxen, ligesom hits som ‘New Light’ fra sidste år, ‘Gravity’, ‘Love on the Weekend’, ‘Heartbreak Warfare’, ‘Daughters’, ‘Waiting on the World to Change’, ‘Your Body Is a Wonderland’ og mange flere er på sætlisten på verdensturnéen.

 

Koncerten med John Mayer kan opleves i Jyske Bank Boxen mandag 7. oktober. Det er stadig muligt at sikre sig en billet til koncerten på mch.dk.

Lignende artikler

Back to top button