Koncerter

Struer Musikskole: I Think You´re Awesome

“… The Next Big Thing i dansk jazz!” – Niels Overgaard, Jazznyt

Få bands har gjort sig mere bemærket på den danske jazzhimmel de seneste par år end I Think You’re Awesome.

Med bassist og komponist Jens Mikkel Madsen i front lader sekstetten sig inspirere af alt fra legende, afrikanske rytmer til nordiske folketoner, europæisk improvisation og amerikansk sangskrivertradition.

Resultatet er en nyskabende og meget kritikkerrost lyd, som bandet selv kalder indiejazz. Drømmende, svævende og i smuk harmoni bevæger I Think You’re Awesome sig ubesværet rundt i et stemningsfuldt lydunivers med samspillet som tyngdekraft.

Det er jazz, som er dragende og vedkommende for alle. Det er instrumentale historier om alt lige fra bøger til fodbold, ungdommens minder og fællesskabets tryghed.

I 2019 fylder bandet 10 år. De har været nomineret til DMA Jazz, er blevet spillet mere end 1.000 gange på DR P8 Jazz, haft næsten 300.000 streams på Spotify, spillet udsolgte koncerter i hele landet og modtaget JazznytPrisen på baggrund af udgivelserne Books og Books Live.
De har også optrådt med trad-jazz-koryfæet Ole “Fessor” Lindgren til P8 Jazz ALive.

I 2018 udkom albummet Kiss Your Darlings, som har vist nyere sider af orkesteret og musikerne, der har delt musikalsk opvækst sammen, og som gennem de seneste år individuelt og i bandet har etableret sig som nogle af de mest spændende musikere, vi har herhjemme lige nu.

Torsdag den 10. oktober // 20:00

Billetter:
150,- kr.
100,- kr. for medlemmer
Er du under 21 år – gratis

Biletter købes i døren fra ca. 45 min. før koncertstart.

Spillested:
Struer Musikskole, Bredgade 6, 7600 Struer

Se mere her www.struerjazzklub.dk

 

Lignende artikler

Back to top button