Koncerter

Dansk death-doom Konvent gæster Atlas

Konvent er et København-baseret death-doom band, som fandt en fælles interesse i metal i 2015. Efter timer i øvelokalet blev det til udgivelse af en demo, der slet og ret fik navnet “Demo”. Siden udgivelsen af “Demo” i 2017 har Konvent tiltrukket sig en del opmærksomhed på den danske metalscene og spillet koncerter på både Aalborg Metal Festival, Metal Magic Festival og den velkendte branchekoncert Copenhell Freezes Over i 2018. Denne aften gæster de Atlas i Aarhus.

Disse events lagde grundlaget for en pladekontrakt med Napalm Records og en bookingaftale med Napalm Events for hele verden.

I 2019 tog Konvent deres mix af death metal og tung doom til de store scener, da de spillede både Copenhell og Roskilde Festival. Begge shows, der blev vel modtaget af både anmeldere og publikum. Herudover spillede de en række mindre shows.

Igennem alt dette har Konvent arbejdet hårdt på at skrive og indspille deres debutalbum “Puritan Masochism”, og de er svært begejstrede for at dele deres blanding af tunge baslinjer, dødelige growls og uhyggelige guitar-riffs på det nye album, som de tager med sig på tour, når pladen er udgivet i januar 2020.

Dato: 24. januar 2020
Pris: 125,-
Scene: Atlas
Billetsalg: Fondenvoxhall.dk

Lignende artikler

Back to top button