Koncerter

Magic vokser i Holstebro

Bl.a. præmierne er attraktive ved Magic Cards-turnering på biblioteket

Efter stor succes med den første Magic the Gathering-turnering på Holstebro Bibliotek i foråret 2019 kan du nu igen deltage i en turnering i at spille med ”magic cards”.

Ifølge Paw Borup, der har spillet ”Magic” i over 25 år og som står for aktiviteterne i Holstebro, kommer der spillere til Holstebro fra mange andre byer, da både turneringen og præmierne er attraktive.

Der spilles lørdag den 5. oktober i efterårssættet, som udkommer fredag den 4. oktober. Dørene åbner kl. 10, og tilmeldinger skal ske senest kl. 10.15, da selve turneringen går i gang kl. 10.30. Der er i øjeblikket 28 tilmeldte, og der er plads til i alt 80, der kan dyste om præmiepuljen.

Mødes hver tirsdag

Hver tirsdag fra kl. 15.30 mødes engagerede ”magic”-spillere på Holstebro Bibliotek og spiller ”Heartstone” eller ”Magic Arena”. Paw Borup er vært og oplever stor glæde ved at være med til at sprede spilleglæden for de magiske kort.

Se mere på Facebook-siden ”Holstebro Magic the Gathering” eller på bibliotekets hjemmeside.

Lignende artikler

Back to top button