Koncerter

Simple Minds fejrer 40-års jubilæum i Herning

Det skotske rockband Simple Minds markerer deres 40-års jubilæum med en verdensturné, og publikum kan se frem til at opleve de musikalske pionerer, når de giver deres eneste koncert i Jylland i MCH Herning Kongrescenter 11. marts 2020.

Det er fire årtier siden, Simple Minds blev dannet Glasgow i 1978, og det bliver fejret med en verdensturné, hvor det verdensberømte rockband fra 80’erne og 90’erne kan opleves i MCH Herning Kongrescenter for første gang nogensinde. Simple Minds toppede i midten af 80’erne, og gennem årene har bandet fyldt det ene stadion efter det andet verden over, udgivet tyve studiealbums og solgt millioner af plader.

 

Rockbandet spillede sidste år en totalt udsolgt og 5-stjernet koncert i København, og nu er turen kommet til det midtjyske. Med stribevis af verdensberømte hits som blandt andre mesterværket ‘New Gold Dream’ og superhittet ‘Don’t You (Forget About Me)’, der var soundtracket til filmen ‘The Breakfast Club’, kan publikum i Herning nu se frem til en aften til tonerne af de firserblæsende arenarock-hymner. Og bandet lægger ikke skjul på, at de er klar til at give publikum en mindeværdig oplevelse:

 

– Der har været masser af forskellige inkarnationer af Simple Minds, men vi har altid bevaret vores identitet. En arv kan være en byrde, hvis du tillader det. For os har det været styrkende, siger Charlie Burchill (guitar) om touren, mens Jim Kerr (vokal) tilføjer:

 

– Jeg er taknemmelig for den karriere, vi har haft, men jeg er gal nok til at tro, at vi stadig kan nå nye niveauer. Det er det, vi kan – vi skriver, optager og spiller live.

 

Koncerten med Simple Minds kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 11. marts 2020. Billetsalget starter på mch.dk fredag 4. oktober kl. 10.00.

 

Lignende artikler

Back to top button