Koncerter

TO NYE NAVNE TIL FYRVÆRKERI FESTIVAL 2020

Der er allerede offentliggjort fem navne til Fyrværkeri Festival 2020; Lukas Graham, Rasmus Seebach, Carpark North, Infernal og Poul Krebs, og nu er arrangørerne bag festivalen klar med yderligere to nye navne til næste års festival; ”Der bliver masse af hits at synge med på! Og noget godt at se på for både mændene og kvinderne” udtaler festivalarrangør Mikael Andersen med et smil og fortsætter ”Begge disse navne skal spille i det store scenetelt sammen med Infernal og Poul Krebs, og der bliver uden tvivl proppet i teltet hele dagen”.

Velkommen til Medina

I 2008 bragede en ny superstjerne ind på hitlisterne med singlen “Kun For Mig”. Kort efter fulgte nyklassikerne “Ensom” og “Vi To”, og det blev hurtigt klart for danskerne at de måtte byde “Velkommen til Medina”. Siden dengang har Medina siddet som kongerigets ukronede popdronning og leveret den ene platinsingle efter den anden, og med mere end en kvart million solgte albums og hundredvis af live-koncerter herhjemme og i udlandet, har hun af flere omgange cementeret sin position – senest i 2016 hvor Medina modtog Æresprisen ved Danish Music Awards.

Fra den 22. august medvirker Medina i dette års udgave af Toppen af Poppen, hvor hun fortolker sange fra blandt andre Anders Blichfeldt (Big Fat Snake), Carl Emil Petersen (Ulige Numre) og Kvamie Liv. Og Medina har allerede nu varslet, at flere af fortolkningerne måske vil være at finde på setlisten til næste år.

Medina kommer til Fyrværkeri Festival med fuldt band og det bliver både med alle hitsene og måske et par nye fortolkninger. Uanset hvad så glæder vi os til at skråle med og danse amok!

 

Tættere på Burhan G

En god sang bygger på personlige oplevelser, og Burhan er, med sin klokkeklare vokal, en af de bedste artister i Danmark til at synge sine følelser ud, så publikum kan mærke det. Det kunne mærkes helt hjemme stuerne, da Burhan G deltog i TV2’s Toppen af Poppen i 2017.

Den danske pop- og rnb-stjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader og uptempo pophits. Han får pigerne til at hvine, og sætter gang i dansefødderne hos publikum, der troligt skråler med på hans mange kendte numre. Burhan G har et imponerende bagkatalog, der bl.a. tæller ”Kalder Mig Hjem”, ”Jeg Vil Have

Dig For Mig Selv” og ikke mindst ørehængerne ”Mest Ondt”, ”Tættere På Himlen” og ”Karma”. Siden det syvende studiealbum ”Pas På Pigerne” fra 2016, har Burhan holdt en pause fra albumudgivelserne, men til gengæld har han udgivet den ene hitsinglen efter den anden. Senest singlerne ”Du” sammen med Node, ”Samme Vej” med Karl William og sidst men ikke mindst julehittet ”Tinka” med Frida Brygmann. Når man oplever Burhan G live, er man således sikker på en hitspækket oplevelse, leveret af den talentfulde og charmerende entertainer. Med 7 studiealbums af velkomponerede- og producerede numre, der har medfødt utallige guld- og platinplader, lægger Burhan G sig utvivlsomt i førerfeltet af dansk pop, og vi glæder os til, at han indtager dyrskuepladsen den sidste lørdag i august 2020.

Nærmer sig 10.000 solgte billetter

Billetsalget til Fyrværkeri Festival 2020 er i fuld gang og de første 5.000 early bird billetter blev udsolgt mandag den 16. september ved 22-tiden. Prisen på en entrebillet er derfor lige nu 499 kr. + gebyr. Prisstigningen har dog ikke stoppet det festglade publikum: ”Vi sælger rigtig mange billetter hver dag og billetsalget går meget stærkt lige nu” udtaler Mikael Andersen og fortsætter ”Mange havde ikke fået hvilet ud efter dette års festival endnu, da vi startede billetsalget til 2020, men de er vågne nu”. Festivalarrangøren fortæller, at der er solgt lidt over 9.000 billetter og at han forventer, at billetsalget runder 10.000 solgte billetter inden for et døgns tid. Hvis man vil med til den store jubilæumsfest næste år, skal man derfor snart til at overveje, om man skal have fat på en billet: ”Der er snart kun 7.000 billetter tilbage. Over halvdelen er allerede solgt og det jo helt fantastisk” udtaler Mikael Andersen.

Med offentliggørelsen af Medina og Burhan G er næste års program til Fyrværkeri Festivals store 10-års jubilæumsfest næsten færdigt. Det resterende band er booket og der bliver tvivl glæde og fest, både når dette kan offentliggøres og når bandet indtager dyrskuepladsen. Offentliggørelsen af det sidste band lader dog vente lidt på sig: ”Vi afventer lige nu bandet, men håber på, at vi må offentliggøre det i starten af oktober. Vi kan dog ikke sige noget med sikkerhed endnu” udtaler festivalarrangør Mikael Andersen.

 

Læs mere og køb billet på www.fyrfest.dk

Lignende artikler

Back to top button