Koncerter

Filmanmeldelse af BURIS: En film fra lokalområdet

“Hvis du er til en god krimi og elsker at gætte på hvem morderen kan være, så er det den næste film du skal se i biografen. “

 

Af : Camilla Olesen
Filmen er fra lokalområdet omkring Holstebro, Lemvig, Tvis og Spøttrup borg m.fl. Der er mange gode lokale skuespillere med i filmen. Her kan blandt andet nævnes Trine Jacobsen som spiller Sif. Hun har giftet sig med en rig mand. Men hun keder sig og prøver at ligge fortiden bag sig, hvor hun havde en sangkarriere. Fortiden lurer lige om hjørnet da Morten Bak dukker op i hendes liv. Hun har en bonus søn, Bo Riis, som spilles af Andreas Mosekjær Bjørn. Han gør det også helt fantastisk i sin rolle som den lille generte teenagedreng, som ingen rigtig tager sig af. Og ikke at forglemme Claus Klok som har den mandlige hovedrolle. Han har jo gjort det muligt, for os af få en fantastisk historie, da han også er manden bag manuskriptet, produktionen og instruktionen. Filmen er meget spændene og man kan ikke forstå at der er gået 2 timer og 6 min når den sidste rulletekst ruller væk fra skærmen.

Buris handler hovedsageligt om kriminalkommissær Claire Holk ( Mille Petersen) og hendes midlertidig kollega Morten Bak (Claus Klok) der er ved at opklare en række dødsfald. Alle ofrene har drug i blodet. Det kan sporers til en ny pille som er på markedet kaldet Red Devil. De finder også ud af at der er en parallel til sagnet om Prins Buris og Liden Kirsten.

Billedet indeholder sandsynligvis: tekst

Jeg giver filmen 5 stjerner fordi jeg synes, at det er en rigtig god film, der er underholdende fra start til slut. Jeg havde ingen ide om hvem der er morderen før til allersidst. Det eneste minus er at nogle af skuespillernes præstationer ikke er helt i top efter min smag. Men filmen kan helt klart anbefales at se i biografen, hvis du er til en god krimi og elsker at gætte på hvem morderen er. Tag gerne din familie og venner med.

 

BURIS kan ses i:

Struer biograf Apollon
den 22 september kl. 15.50
den 23. september kl. 16.00
den 25. september kl. 16.00
den 26. september kl. 18.10
den 27. september kl. 18.10
den 28. september kl. 18.10
den 29. september kl. 18.10
den 30. september kl. 18.10
den 1. oktober kl. 18.10

Holstebro biograf Skala
den 24 september kl. 18.15

Så der er rig mulighed for at finde en dag til at se den fantastiske film.

Læs mere om filmen på burisfilm.dk

eller facebook  https://www.facebook.com/Burisfilmen/

 

Back to top button