Koncerter

B’cause Dance Company gæstespiller på Odin Teatret

Hvad identificerer en flygtning? Er det at være flygtning et valg? Hvor går grænsen mellem at være immigrant og flygtning? Vil nogen af os gerne forlade vores hjem uden garanti for, at vi finder et andet tilflugtssted?

Disse store og aktuelle spørgsmål stiller det unge og meget dygtige polske dansekompagni, B’cause Dance Company, i sin forestilling Homesick | Sick Home gennem dansens fysiske sprog, der taler til både sanser og følelser.

Forestillingen spiller på Odin Teatret lørdag den 21. september kl. 19.

Fokus på temaer

Det unge kompagni er klar over, at dansen nok ikke har magt til at skabe de helt store forandringer. Men måske er det i virkeligheden også virkningen i det små, som på længere sigt har størst betydning.

B’cause Dance Company ønsker at skabe forestillinger af den højeste kunstneriske kvalitet og fokusere på aktuelle temaer og problemstillinger. Homesick | Sick Home er en invitation til publikum til at overveje og stille spørgsmål vedrørende flygtninge, indvandrere og multikulturalisme.

Forestillingen er et forsøg på at skildre disse spørgsmål gennem den oprigtige og primære udtryksform, som et rent kropsligt scenesprog med dans og bevægelse kan skabe. Måske er det netop i sådan en situation, at vi bliver bedst i stand til at forstå alle nuancerne i sagens komplicerede problemstillinger.

Koreograf: Bartek Woszczynski. Dansere: Aleksandra Krajewska, Simone Donati, Francesca Merolla, Szymon Osiński og Urszula Woszczyńska.

Lignende artikler

Back to top button