Koncerter

Vellykket Krabbefestival i Lemvig

Meget tilfreds.

Det er bedømmelse af årets Krabbefestival i Lemvig fredag og lørdag.

– Vi fik behørigt fejret og sat vores fødevarer i fokus. Krabben var hovedperson denne weekend, men et hav af udstillere viste hele vores fødevarekammer flot frem, siger Erik Flyvholm, borgmester i Lemvig Kommune.

Et sted mellem 7-8.000 gæster besøgte Krabbefestivalen er vurderingen, hvor særligt lørdag blev et tilløbsstykke med sol og fyldte borde og bænke udenfor. Lidt flere end i fjor.

Alle særarrangementerne med krabberetter var populære. Cirka 150 gæster var til Krabbefrokost fredag med musik af Lis og Per.

Michelin-kok Jesper Krabbe havde alt udsolgt til sine arrangementer ”Krabber og Cocktail”.  Krabbegildet lørdag aften havde flere end 120 gæster.

Både fredag og lørdag aften var Restaurant Isværket fyldt op med glade gæster.

– Festivalen viser, at når vi står sammen, så kan vi tiltrække rigtigt mange mennesker og lave gode madoplevelser for alle, siger Erik Flyvholm.

Også omtalen op til og under festivalen har været fin. Blandt andet blev Krabbefestivalen omtalt i landsdækkende tv i TV-Avisen på DR fredag aften.

Krabbefestivalen bliver nu gennemgået og evalueret af arrangører og baggrundsgruppen for at drage erfaringer og sammenligne med de to foregående krabbefestivaler i Lemvig i 2018 og 2017.

Helt afgørende for Krabbefestivalen er en stor og engageret indsat af en skare af frivillige, byens restauranter, butikker, virksomheder og andre aktører.

Foreløbige meldinger fra de mange aktører er positive. Krabbefestival 2020 i Lemvig er nok på vej.

 

Back to top button