Koncerter

Svenske Lisa Ekdahl giver koncert i Tinghallen Viborg

Den svenske superstjerne Lisa Ekdahl gæster Tinghallen Viborg, når hun drager ud på sin kommende tourné i maj 2020.

Offentliggørelsen af koncerter, stand up og musicals falder som perler på en snor i denne tid – og nu er Tinghallen klar med endnu et navn. Denne gang en international superstjerne.

– Jeg er virkelig stolt over, at det er lykkes at få Lisa Ekdahl til Viborg. Hun har en fantastisk stemme, og nogle fantastiske sange, som passer perfekt ind i de nye rammer, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund.

Med udvidelsen af Tinghallen bliver koncertsalen én af de absolut største i Danmark målt på kapaciteten, og det giver en række særlige muligheder for at tiltrække internationale artister til Viborg.

-Med plads til 2.167 siddende publikummer, bliver den nye koncertsal én af de største i Danmark, og derfor vil vi også arbejde målrettet på at trække internationale artister til Viborg, fortæller Claus Donslund.

Siden gennembruddet i 1994 har Lisa Ekdahl sat ord på den særlige skandinaviske skrøbelighed og styrke. I en original blanding af en stærk sangtradition, jazz og bossanova har hun indtaget scener verden over. Hun har gennem de seneste 25 år både leveret nationale og internationale hits – mest kendt er nok hitsinglen ”Vem Vet”.

-Lisa Ekdahl er især kendt for sin bløde stemme, stærke tekster og særlige skandinaviske skrøbelighed – så det bliver en stemningsfyldt aften i den nye sal, fortæller Claus Donslund.

Det nye musikhus i Viborg står færdigt i starten af maj 2020 – men allerede nu arbejdes der intensivt på kulturprogrammet 2-3 år frem i tiden.

-Vi har allerede nu en række andre internationale koncerter og shows i kikkerten – og vi lover at der bliver noget for enhver smag, slutter Claus Donslund.

Lisa Ekdahl gæster Tinghallen Viborg lørdag 9. maj 2020. Billetsalget starter fredag 13. september kl. 10.00 på www.tinghallen.dk.

Lignende artikler

Back to top button