Koncerter

Udstilling: Nordjysk kunstner elsker at male klovne

Vinderup Kunstforening har udstilling med autodidakt nordjysk kunstner

Vinderup Kunstforening åbner lørdag den 31. august kl. 13.00-14.30 på Grønningen 1 en udstilling med John Laursen fra Brønderslev.

John Laursens primære motiver er klovne. I nogle af malerierne optræder klovnene alene. I andre er klovnen omkranset af adskillige symboler. Fælles for klovnemalerierne er, at de ofte får beskueren til at føle sig godt tilpas. Farverne i malerierne er ofte dem, man kan kalde de ”glade farver”, og det er med til at gøre sjælen godt tilpas.

– Jeg elsker at male mine klovne. Jeg kan ikke blive ked af det, når jeg maler klovne. De gør mig glad, siger John Laursen.

Som kunstner er han autodidakt. Han har ikke gået på kunstskoler, men har lært sig selv at male. Siden 1974 har John Laursen haft utrolig mange udstillinger i Danmark, men også i Sverige, Luxembourg og Belgien.

Udstillingen kan ses i perioden fra 31.august til 27.september.

Back to top button