Koncerter

Musikhuset offentliggør nyt stjernespækket program

Musikhuset Aarhus har netop offentliggjort sit nye program spækket med stærke liveoplevelser. Det nye program med danske og internationale stjerner kommer på ryggen af et halvår med det bedste billetsalg i husets historie.

Musikhuset løfter i dag sløret for, hvad husets op mod en million gæster kan glæde sig til i det kommende år. Nordens største musikhus sætter liveoplevelsen i centrum og byder på det største musicalår nogensinde, et ekstraordinært stort program under Aarhus Festuge og rytmiske og klassiske verdensnavne.

På programmet er verdensstjernen Chick Corea, Broadway hitmusicalen The Book of Mormon og Cecilia Bartoli, der en af klassisk musiks helt store navne. Året byder også på en unik dobbeltkoncert med Tina Dickow og Mads Langer samt to storslåede filmkoncerter med Star Wars og Ringenes Herre.

”Vi oplever i disse år en stor søgning til Musikhuset af både gæster og kunstnere. Med en perlerække af stærke liveoplevelser med det bedste fra den danske og internationale scene i det nye program, er jeg overbevist om, at det vil fortsætte. Vi har bestræbt os på at prioritere både det kunstnerisk smalle og det mere populære, der samler mange mennesker. Så alle, som elsker mødet med musikken og kunsten, kan med garanti finde et arrangement, de bare ikke må gå glip af”, udtaler Musikhusets direktør, Jan Christensen.

Vildeste musicalår i Musikhusets historie

Musikhusets nye program byder på de bedste danske musicals som Disneys Tarzan fra Fredericia Teater, Den Skaldede Frisør, baseret på Susanne Biers romantiske komedie og med musik af Thomas Helmig og Sanne om Sanne Salomonsen liv og musik. Helt ekstraordinært præsenterer Musikhuset som de første i Norden den originale Broadway-version af The Book of Mormon fra skaberne af kultserien South Park.

Danske og internationale stjernenavne

Cecilia Bartoli, Chick Corea, Peaches, Maceo Parker, Lindsey Stirling og Beth Hart er blot nogle af de internationale stjerner, der giver en koncert i Musikhuset. Året byder også på masser af de største danske navne. Tina Dickow og Mads Langer giver udendørs dobbeltkoncert under Aarhus Festuge og Aura Dione, Oh Land, Sebastian, Isam B, Dicte, Jonah Blacksmith, Marie Key, Burhan G., Malurt, Lis Sørensen, Dicte, Claus Hempler, Medina og Mathilde Falch giver alle koncert i Musikhuset i løbet af 2019 og 2020.

Der er også storslåede oplevelser i vente, når Musikhuset præsenterer unikke filmkoncerter med ikoniske Star Wars In Concert – A New Hope og den store finale på Musikhusets Ringenes Herre Live-trilogi sammen med Aarhus Symfoniorkester.

Bedste billetsalg nogensinde i Musikhuset

Musikhusets nye program kommer efter et rekordstort billetsalg i det første halvår af 2019, hvor der også har været en høj tilstrømning af gæster til husets mange gratis arrangementer. I alt er en halv million gæster gået gennem dørene til Musikhuset i årets første seks måneder.

Musikhusets nye magasin rammer 165.000 postkasser i næste uge. Får man ikke det nye magasin ind ad brevsprækken, kan det allerede nu hentes gratis i Musikhuset. Hele programmet er også tilgængeligt på Musikhusets hjemmeside.

Gå på opdagelse i det nye program her

UDVALGTE HØJDEPUNKTER I MUSIKHUSETS PROGRAM

31. august: Peaches

1. september: Tina Dickow og Mads Langer

4. september – No Sex – En verden af køn – Black Box Dance Company

5.-7. september: Star Wars in Concert – A New Hope

7. september: Oh Land – Family Tree Tour

8. september: Sebastian 70 – hyldestkoncert

25. september: Lindsey Stirling

21.-29. september: Disneys Musical Tarzan

22. oktober: Adressaten Ubekendt – Det Kongelige Teater

26. oktober: Medina – Akustisk tour

31. oktober – 2. november 2019 & 16.-18. april 2020: Ringenes Herre Live – Kongen vender tilbage

13.-16. november: Skam 3

23. november: Maceo Parker

24. november: Beth Hart (udsolgt)

28. september: Isam B – A capella

20.-30. november: The Book of Mormon

11.-15. december: Sanne – The Musical

29.-30. december: Nøddeknækkeren – Den Kongelige Ballet

8. & 9. februar: Skatteøen

24. april – 9. maj 2020: Den Skaldede Frisør – The Musical

10. juni: Cecilia Bartoli

FAKTA OM MUSIKHUSET

Musikhuset Aarhus er Nordens største musikhus og bliver hver år besøgt af 1 million gæster. Med storslået akustik og smuk arkitektur danner husets seks sale og 10 scener ramme om mere end 1.500 liveoplevelser årligt. Musikhuset byder på oplevelser inden for alle genrer. Børneforestillinger, koncerter, musicals, comedy, dans, teater, opera, symfonikoncerter samt møder, events og konferencer for erhvervslivet. Der er også masser af gratis aktiviteter og mulighed for at nyde husets café og restaurant johan r.

Musikhuset er et musikalsk kraftcenter, der udover at trække de største musikere til Aarhus huser seks lokale og toneangivende aktører: Musikhuset Aarhus, Det Jyske Musikkonservatorium, Aarhus Symfoniorkester, Den Jyske Opera, og teatergruppen Filuren.

Musikhuset ligger i hjertet af Aarhus og udgør sammen med ARoS, Århus Festuge, Ridehuset, Aarhus Musikskole, Bora Bora og Godsbanen et kulturelt kraftcenter midt i byen.

Lignende artikler

Back to top button